Ziua Logo
  Nr. 4341 de vineri, 19 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Steaua stinsa
-- Ros-albastrii au pierdut cu Bayern in Ghencea, scor 0-1, dar pot invoca ghinionul la barele lui Dayro si Arthuro
Asteptari imense in Ghencea, miercuri seara, mai ales dupa triumful CFR-ului la Roma, spulberate insa in fata unui Bayern care a dat impresia ca nu a fortat mai mult decat avea nevoie pentru a castiga. Steaua poate revendica mai mult, tinand cont de barele lui Dayro si Arthuro, dar si de presiunea din finalul partidei, insa Zapata a fost omul care a tinut-o in viata prin cateva parade incredibile. Steaua a inceput timid, a inceput sa joace prea tarziu si a lasat impresia ca, in ciuda transferurilor facute, nu este inca la nivelul actual al competitiei.
Sud-americanii lui Gigi Becali, cu exceptia lui Zapata, n-au trecut testul de miercuri, primul adevarat de la venirea lor in Ghencea. Arthuro a aratat de ce n-a jucat pana acum decat in liga a II-a spaniola, Toja este lent si previzibil, iar Dayro mai are nevoie de timp pentru a deveni un lider de calibrul lui Dica. De asemenea, Lovin arata ca fanii au dreptate cand il fluiera meci de meci, iar centrul defensivei (D. Goian-Ghionea) a fost depasit lejer de bavarezi, inclusiv la fazele fixe (asa a venit si golul lui Van Buyten, dupa o lovitura libera executata de Schweinsteiger). Desi aparent a facut fata lui Bayern, Steaua este inca departe de ceea ce se cere in Liga Campionilor, fiind in urma la capitolele determinare, viteza, ritm si chiar tactica, lucruri pe care, de exemplu, CFR le-a aratat la Roma.
Lacatus: "Meritam un egal"
In ciuda infrangerii, antrenorul Marius Lacatus ramane optimist in privinta viitorului. "Sunt un pic mahnit de rezultat, am inceput destul de prudent, am primit repede gol dupa o faza fixa si a trebuit sa fim mai agresivi. N-am reusit pentru ca nu am avut nici sansa la ocaziile avute, dar cred ca am facut o a doua repriza destul de buna. Speram ca in jocurile pe care le avem la dispozitie sa reusim sa strangem punctele de care avem nevoie pentru a spera intr-o primavara europeana, fie ea in Liga Campionilor sau in Cupa UEFA. Avand in vedere numarul ocaziilor, putem spune ca o remiza era conforma cu realitatea din teren", a spus Lacatus. De partea cealalta, Jurgen Klinsmann, antrenorul lui Bayern, a spus ca echipa sa a avut noroc la cele doua bare pe care Steaua le-a avut. "Sunt foarte multumit de victorie si de faptul ca am inceput cu dreptul in Liga Campionilor. Mi-as fi dorit sa mai marcam o data in prima repriza, pentru ca am fi avut o siguranta mai mare in joc. Trebuie sa recunosc ca am avut putin noroc la cele doua bare ale Stelei. Rezultatul este insa cel mai important", a spus Klinsmann.
STEAUA - BAYERN 0-1 (0-1)
A marcat: VAN BUYTEN (15).
Stadion: "Steaua", Bucuresti; spectatori: 20.000.
STEAUA: Zapata - Ogararu, D. Goian, Ghionea, P. Marin - Lovin, Toja (77 Ov. Petre) - Semedo, Dayro M., Szekely (82 Kapetanos) - Arthuro (71 B. Stancu). Antrenor: M. Lacatus.
BAYERN: Rensing - Lucio, Demichelis, Van Buyten - Lell, Van Bommel, Ze Roberto (75 Ottl), Lahm - Schweinsteiger (83 Borowski) - Toni, Klose (46 Podolski). Antrenor: J. Klinsmann.
Cartonase galbene: D. Goian 42, Lovin 69 / Podolski 87.
Au arbitrat: C. Bo Larsen - H. Sonderby, B. Hansen (toti din Danemarca).
Marius GHERGHE 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Lacatus   de cosor ion
A r h i v a
  Becali: "Scorul moral este 1-1!"    2 comentarii
  Bine pentru romani    
  UEFA CHAMPIONS LEAGUE - ETAPA 1    
  Stiri pe scurt    
  La mana lui Hanescu    
  "Nu regret ca am plecat!"    
  Gol Dica, debut Moti la Siena    
 Top afisari / comentarii 
 Baietii destepti inventeaza taxa pe sticla (2144 afisari)
 De la agent Mossad la premier (1920 afisari)
 Condoleezza pune Rusia la punct (1553 afisari)
 Baza militara Renault (1293 afisari)
 America pe sponci (1254 afisari)
 O superba manechina din Rusia a devenit regina sahului (2184 afisari)
 Avocatul Ucrainei: "Romania seamănă cu grupul acela de englezi pletoși care repetau refrenul la nesfarsit " (1962 afisari)
 NASA a publicat cele mai recente fotografii de pe Marte (1919 afisari)
 Imagini care demonstreaza: Suporterii dinamovisti au fost provocati de fanii olandezi (1722 afisari)
 Salarii mai mari pentru politisti, de la 1 ianuarie 2009 (1658 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00961 sec.