Ziua Logo
  Nr. 4340 de joi, 18 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Cojocaru demis de la Romexpo
George Cojocaru a fost revocat, ieri, din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Romexpo, pozitie care va fi ocupata de Ionel Gagu, seful Camerei de Comert Buzau, potrivit unei decizii a actionarilor centrului expozitional, transmite Mediafax. Schimbarile au fost operate la solicitarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, care a devenit, din luna august, actionarul majoritar al Romexpo. (I.S.)
Deficit european
Oficiul european de Statistica (Eurostat) a prezentat datele pentru perioada ianuarie-iunie 2008, care arata ca deficitul energetic al Uniunii Europene a crescut semnificativ, la 181,1 miliarde euro, fata de 122 miliarde euro in perioada similara a lui 2007, transmite Mediafax. Un baril de titei costa 60 - 70 de dolari in prima jumatate a lui 2007, fata de 90 - 140 de dolari in primele sase luni ale acestui an. In consecinta, deficitul balantei comerciale a UE in relatia cu Rusia a crescut la 37,4 miliarde euro, de la 28,4 miliarde euro in primul semestru al anului trecut. (G.M.)
Asigurare la valuta
EximBank in parteneriat cu Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania au lansat un instrument financiar prin care firmele isi pot recupera o parte dintre pierderile provocate de fluctuatiile cursului de schimb ale principalelor valute, euro si dolar. Astfel, EximBank plateste exportatorului asigurat diferenta dintre cursul de schimb la data semnarii contractului si cel valabil la incasarea creantelor, in cazul in care leul se apre�ciaza cu mai mult de 2%, dar pana la 15%. (G.B.)
AMD Game!
K Tech Electronics a anuntat, ieri, lansarea Ultra A6010, primul sistem din gama Ultra, certificat AMD Game!. "Prin aderarea retelei Ultra PRO Computers la programul <<AMD Game!>> oferim clientilor nostri garantia calitatii unui sistem complet de gaming", a declarat directorul de marketing al K Tech Electro�nics, Catalin Butolo. Pretul calculatorului ajunge la 2500 lei cu TVA inclusa. (F.B.)
 Afisari: 104  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Raul abia incepe    1 comentariu
  ARIS monitorizeaza investitiile    
  Avertismentul lui Isarescu    
 Top afisari / comentarii 
 Maestrul a lasat via neculeasa (2692 afisari)
 Fierbe Marea Neagra (2079 afisari)
 Raul abia incepe (1513 afisari)
 Gardianul banului public e in coma (1276 afisari)
 PSD si PNL s-au impacat pe banii nostri (1222 afisari)
 Porno profesoara din Roman figureaza ca membru activ pe un site de lesbiene (3667 afisari)
 Madalin Voicu: Elena Udrea este co-etnica mea (3391 afisari)
 Sotia lui Stefan Iordache vrea sa se sinucida (2830 afisari)
 Lipseste doar "un chibrit aprins" pentru ca Peninsula Crimeea sa se separe de Ucraina (2336 afisari)
 "Ahmadinejovschi" vrea sa se implice in reglementarea crizei din Caucaz (1913 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00873 sec.