Ziua Logo
  Nr. 4338 de marti, 16 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Sararu sefa la radio
Ieri, Ruxandra Sararu a fost numita director de Comunicare si Marketing al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), cu delegatie, urmand ca postul sa fie scos ulterior la concurs, informeaza SRR. Ea preia functia ocupata de Carmen Petcu. Consilier principal al conducerii Radioului Public si presedinte al "Fundatiei Radio Romania", Ruxandra Sararu are o experienta bogata in mass-media audiovizuala, fiind redactor de rubrica la Radio Romania (1990-1996) si director de programe la Radio Total. Si-a continuat activitatea jurnalistica in televiziune (1996-2004) si a revenit la microfonul Radioului Public in 2004. (D.C.)
Un roman ca o panza
In aceasta seara, la orele 19.00, va fi lansat romanul de dragoste al Cellei Serghi, intitulat "Panza de paianjen", aparut la Editura Cartile Tango. Gazduita de sala Galateca (str. Rosseti, 2-4) din Bucuresti, lansarea le va avea drept amfitrioane pe Aurora Liiceanu, Alice Nastase si Emil Ciocoiu. (L.D.)
Laborator de cultura
O conferinta cu participarea a 11 tari membre ale Asociatiei Institutelor Culturale din Europa unita-EUNIC va avea loc la Universitatea Andrassy din Budapesta, intre 16-17 septembrie, pentru a pune in discutie rolul culturii in integrarea europeana. Horia Roman Patapievici, presedintele ICR si vicepresedinte al EUNIC, reprezinta Romania cu o tema de filosofie, "Europa si noua libertate de exprimare", alaturi de portugheza Teresa de Sousa, italianul Marco Ciatti, daneza Lisanne Wilken, polonezul Michal Herer, austriaca Heidemarie Uhl sau de Miklos Hadas si Halmai Gabor reprezentand Ungaria. Cele trei ateliere vor fi prezidate de universitarii Takacs Ferenc, decan la Universiatea ELTE, Brindusa Armanca, directoarea ICR Budapesta si Ferdinand Mayrhofer-Grunbuhel, amabasadorul Austriei la Budapesta. (D.C.)
A r h i v a
  Enescu o da pe jazz    
  Iordache inhumat la Gruiu    
  Jurnalism cultural    
  Bate gongul la Bulandra    
  Painea cea de toate zilele (I)    
 Top afisari / comentarii 
 Marca Traian (3650 afisari)
 Groapa lu' Pelivanu (2114 afisari)
 Singuri in fata Rusiei (2078 afisari)
 Haos nuclear la Magurele (2010 afisari)
 Atentie cad banci! (1251 afisari)
 Penisul de hamster al celebrului Harry Potter, Daniel Radcliffe (3046 afisari)
 La 62 de ani, "Mireasa lui Frankenstein" este in tandreturi cu un tanar (2922 afisari)
 Georgia dezvaluie interceptari telefonice ca sa demonstreze ca Rusia a fost cea care a initiat atacul (2506 afisari)
 Basescu si-a gasit sosia la Tebea (2247 afisari)
 Presedintele comunitatii rusesti de la Chisinau: Bucurestii au inceput procesul unirii Moldovei cu Romania (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00905 sec.