Ziua Logo
  Nr. 4337 de luni, 15 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Editorial
Felix turnatorul a facut in cizmele Securitatii
Mihai PALSU 
Voiculescu s-a speriat de ZIUA. Da' rau de tot. Astfel, vineri pe la ora 15.00, am primit la redactie un comunicat semnat de matroana-fondatoare a PC. Martanul turnator al Securitatii incerca, prin acest comunicat, sa se dea tare ca otelul si sa ne sperie. Folosind o tehnica veche de cand lumea - bate saua sa priceapa iapa - "prostituata de bordel politic" nu spune direct ca ne da in judecata, ci ca a dispus ca avocatii lui sa vada daca articolele noastre pot fi atacate serios in Justitie!
Evident, orice articol poate fi adus in fata judecatorilor, dar, in cazul nostru, Felix va pierde atat procesele, cat si onorariile grase platite avocatilor. Merita sa observam ora si ziua emiterii comunicatului de catre Martanul turnator: vineri dupa pranz. Va mai aduceti aminte de perioada cand procurorii lui Iliescu KGB emi�teau mandate de arestare vinerea, dupa ora 12.00? Ei bine, informatorul dovedit de CNSAS, Dan Voiculescu, copiaza aceasta manevra de atac in tentativa lui disperata de a stopa publicarea in cotidianul ZIUA a anchetelor ce il au ca subiect. El a sperat ca noi, fiind in criza de timp, sa renuntam la articolele de sambata, iar pana luni sa traga ceva sfori pentru a stopa campania. Numai ca miorlaitul lui Felix nu mai sperie pe nimeni, asa cum nici trustul sau media "Antenele & Intact" nu mai este bagat in seama decat atunci cand isi jigneste si umileste angajatii - vezi cazul Mihaela Radulescu vs Antena 2, o porcarie de neimaginat la care a fost supusa celebra realiza�toare de emisiuni tv.
De aceea spun astazi, aici, in acest editorial, cat se poate de raspicat: ZIUA nu va intrerupe aceasta cruciada dusa - doar de noi, impotriva lui Dan Voiculescu, decat in momentul in care Martanul turnator va rata reintrarea in Parlament. Adica pana pe 30 noiembrie 2008.
Categoric, Felix are un tupeu de informator versat, ca nu degeaba si-a incondeiat si rudele la Secu, fiind laudat de ofiterul lui de legatura ca stie sa se "orienteze" si ca are "spirit de sesizare" - cum reiese din dosarele puse la dispozitia Justitiei de CNSAS. Apropo de procesul lui Voiculescu privind statutul lui de turnator al Securitatii: putem vorbi de un mister, cand ne intrebam retoric de ce se tot amana acest proces? Ce nu intelege completul de judecata din dovezile prezentate de CNSAS? La acuzatia "de ce ati turnat la Secu?", raspunsul "ca sa mananc si eu o paine", al maidanezului informator cu antenele retezate, nu este suficienta pentru judecatori? De ce Voiculescu, daca se considera nevinovat, l-a ales ca avocat in acest proces chiar pe socrul ministrului Justitiei? De ce pune presiune pe judecatori prin aceasta manevra? Pentru ca - raspundem tot noi - Martanul turnator stie ca, daca pierde procesul, va face ani buni de puscarie, ca tovarasa lui de stat de plata la Secu, Mona Musca.
Imoral in relatiile interumane pana si cu membrii familiei sale, Felix incearca acum sa puna mana pe un nou mandat de parlamentar. Evident ca prin toate mijloacele posibile, inclusiv acela de a cumpara voturile alegatorilor. Numai ca degeaba se chinuie Fundatia Voiculescu si primarul Sectorului 4, Piedone, sa-i ademenasca pe bucuresteni cu tot felul de cadouri si promisiuni ca sa-i dea votul lui Felix. Tinerii din cartierele bucurestene s-au desteptat, batranilor cu pensii de mizerie li s-a aplecat de la sarmalele electorale - cazul boierului Sechelariu, care a pierdut alegerile in Bacau, este cel mai elocvent.
Dupa atacurile la care am fost supus pe forumul ZIUA de catre securistii si adulatorii lui Voiculescu - si pe care nu le-am cenzurat, ele putand fi lecturare pe www.ziua.ro, ma astept si la alte mizerii, puse la cale pe seama mea de trupa de protectie a Martanului turnator. La ordinul lui Felix, probabil ca voi fi acuzat de cate-n luna si in stele. Poate ca se vor fabrica dovezi "graitoare" imptriva mea. Va asigur, stimati cititori, ca nu am fost informator al Securitatii, ca nu am fost si nu sunt ofiter acoperit al vreunei Agentii, ca nu am procese civile sau dosare penale, ca Martanul turnator. Sunt doar un jurnalist, aparut in mass-media, ca multi altii, dupa 1990. De aceea, repet: nu ma sperie un informator ordinar ca Dan Voiculescu. Nu voi intrerupe aceasta campanie decat pe data de 30 noiembrie 2008, exact in ziua cand "prostituata de bordel politic" PC, Dan Voiculescu, nu va face parte din noul Parlament.
Si merita sa va mai spun ceva: pana acum, ZIUA a avut doua procese cu Dan Voiculescu. Le-am castigat pe ambele!
N.B. Le multumesc celor care ne sprijina si ne ofera informatii, atat pe site-ul ZIUA, cat si prin intermediul telefoanele si a SMS-urilor.
 Comentarii: 30 Afiseaza toate comentariile  
Erata : http://   de Atamild
Eu ma uit si la Antena 5:-), adica trei_ adica 7:-)   de Atamild
RE: Scurta notita./ alwis46   de Vaida
metode mafiote   de salvia
Scurta notita .   de alwis46
Io privesc TV Antena 3, Realitatea TV ma plictiseste tare!   de Ho Ciu Tzi
CHIAR ASA?   de stan patitu
mie mi se pare altceva...   de zeusdela9
Azi cenzurati ?   de lil
"Celebra realizatoare de emisiuni tv"    de DanBruma
Ce'ngroapa matza{si martanu'} ?!?   de Marius Adrian Porojnicu
un mare fasss   de palpatin
Domnule "patru pureci", cum bine ti-a zis un postant   de La Grandiflora
Optiuni   de Nituc
Articol   de Mona G.
O atitudine laudabila   de cetateanul X
dle Palsu ai memoria cam scurta   de calin voinea
din punctul meu de vedere   de maricica
Editorialul despre Felix, motanul turnator...   de rg
Centrala Securitatii Romaniei pe aceasta cale isi permita sa aduca la cunostinta celor interesati ca   de ionion
limbaj mizerabil   de Gunter
Despre indoieli   de Mache
Oare chiar asa, pana pe 30 noiembrie ??!!   de dbutnaru
tare ca otelul?   de fericire
Bravo!   de clau12
Pacat de tinerii de la Antene!   de La Grandiflora
he he   de marin2
.   de cornel.
???   de ....
Palsule - eu ma uit numai la Antena3 !   de Arogantu'
A r h i v a
  Securitate, Voiculescu si mafie politica    2008-09-08
 Top afisari / comentarii 
 Felix facut de ras de Dan Diaconescu (12290 afisari)
 Felix turnatorul a facut in cizmele Securitatii (3972 afisari)
 Erotismul la romani (2530 afisari)
 Generali de Parlament (1566 afisari)
 Ucraina, Rusia si stabilitatea Europeana (1293 afisari)
 Soldatii rusi, transformati in sclavi sexuali (3982 afisari)
 Toata lumea poate citi ce vorbesti secret pe Messenger! (3389 afisari)
 Supermodelul anilor '70, Marie Helvin, spune ca, la 56 de ani, a atins culmea sexualitatii  (2967 afisari)
 Veteran al miscarii nationaliste din Ucraina: "Romania este un catelus fata de buldogul coltos - Rusia" (2661 afisari)
 Gemma Arterton, noua "Bond girl", in scene fierbinti! (VIDEO) (2577 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.89241 sec.