Ziua Logo
  Nr. 4336 de sambata, 13 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Timp liber
Stiri pe scurt
Actorii si fotograful
A revenit in tara (dupa 14 ani), pentru a-si implini un vis: "O carte cu cei mai buni actori romani, alesi pe spranceana". E un preambul la aventura lui Simion Buia, omul care a lasat in Germania "studioul foto, joburile bine platite, civilizatia si amintirile" pentru chipuri de actor. "Ei mor, domnule, si cati dintre ei au fotografii memorabile?", isi argumenteaza Buia interesul pentru un proiect. Intre 12 septembrie-1 octombrie, la Carturesti, in Cluj, este deschisa expozitia "Actorii si fotograful", "un spectacol" fotografic cu: Dorel Visan, Marius Bodochi, Mircea Albulescu, Ruxandra Sireteanu, Silvia Nastase, Victor Rebengiuc, Theodor Danetti si Sorin Gheorghiu.
Targ de produse eco
Azi si maine, la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti, va functiona un targ de produse alimentare ecologice. Vizitatorii sunt asteptati maine, de la ora 11.30, si la Carstovul Viilor, un obicei calendaristic care marcheaza inceputul culesului la romani. Strugurii storsi maine vor fi savurati, sub forma unei bauturi traditionale peruane, Pisco Sauer, la Festivalul Cartofului (Muzeul Satului, 24-26 octombrie).
Seara Strauss in Herastrau
"Buna seara, domnule Strauss" este titlul concertului extraordinar pe care l-a programat Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", maine seara, de la orele 20.00, in Parcul Herastrau. Spectacolul face parte din programul stagiunii de vara.
Cruceri si iconari
In intervalul 10.00-18.00, la Muzeul Taranului Roman din Capitala, este deschis, azi si maine, Targul iconarilor si al mesterilor cruceri. Ziua Crucii (14 septembrie) este praznuita cu povesti despre troite si cruci, icoane si izvoade, miniaturi, ingeri tesuti, cruceri si atelierele lor; mancaruri de post, dulceturi, compoturi, painisoare, mere, nuci.
A r h i v a
  Meg Ryan in Bucuresti, Cluj si Timisoara    
  Bambusul    
  Lectura de weekend    
  Se intampla pe 13, 14    
 Top afisari / comentarii 
 "Eroina" care a pacalit America (4468 afisari)
 Lasul Felix ne ameninta (3538 afisari)
 Diplomatia rusa considera Occidentul naiv... (1788 afisari)
 Parapsihologii (1654 afisari)
 Premierii de rezerva (1609 afisari)
 Armata americana dezvaluie cea mai recenta arma secreta: robocainii razboiului (3188 afisari)
 Miliardarii de la metrou: La serviciu curatau mizeria iar acasa furau bunurile vecinilor (2929 afisari)
 ULTIMA ORA: A murit Stefan Iordache  (2858 afisari)
 Mihaela Radulescu, dezamagita de Mircea Badea  (2702 afisari)
 Traian Basescu a vrut sa plece de la ceremonialul de la Tebea (2597 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00862 sec.