Ziua Logo
  Nr. 4335 de vineri, 12 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Stefan Iordache internat
Actorul Stefan Iordache este internat la Spitalul Elias pentru niste investigatii medicale, a declarat ieri purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Valentin Calu. Potrivit lui Valentin Calu, citat de Mediafax, Stefan Iordache a cerut sa nu fie facute publice date despre starea sanatatii sale sau despre diagnosticul in cazul sau. Actorul Stefan Iordache are 67 de ani.(R.M.)
Record la amenzi
Un focsanean detine recordul de amenzi primite si neplatite, el datorand peste 2,6 milioane de lei in contul a 964 de amenzi, majoritatea date de politistii de la Circulatie, informeaza Mediafax. Primarul municipiului Focsani, Decebal Bacinschi, a declarat ca un sfert din suma de 8,8 milioane lei, care ar trebui incasata din amenzi date unor focsaneni, trebuie platita de o singura persoana, respectiv Cristian Bezgu. "Locul doi la capitolul amenzi este ocupat de sapte prostituate tot din Focsani, care impreuna, au amenzi in valoare de 1,4 milioane lei", a mai spus
primarul.(A.D.)
Arme confiscate
15 arme au fost confiscate de politistii care deruleaza actiunile preventive si de combatere a criminalitatii in judetul Dolj. La actiuni au participat 581 de politisti, jandarmi, comisari ai Garzii Financiare Centrale si din judetele limitrofe, comisari ai Garzii de Mediu si functionari din cadrul Primariei Municipiului Craiova. Au fost efectuate 61 de perchizitii domiciliare si au fost verificate 45 societati comerciale si societati de paza, fiind intocmite 33 de dosare penale pentru infractiuni economico-financiare, infractiuni la regimul armelor si munitiilor, infractiuni din sfera crimei organizate.(D.M.)
Divortul Elodiei la Pitesti
Judecatoria Brasov a decis, ieri, ca dosarul de divort intentat de politistul Cristian Cioaca sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta anul trecut, sa fie transferat de la instanta brasoveana la cea din Pitesti, unde are si politistul domiciliul, cu drept de recurs in cinci zile de la pronuntare, informeaza Mediafax. Instanta de la Brasov a invocat exceptia lipsei de competenta teritoriala si a considerat ca dosarul trebuie judecat la Judecatoria Pitesti. Avocata familie Ghinescu, Crina Marinela Radu, a afirmat ca va face recurs astazi.(A.D)
A r h i v a
  Bebelusii de la Giulesti arsi cu dezinfectant    
  "Regele" canabisului arestat de Politia Antidrog    2 comentarii
  Tariceanu in control la Saucesti    
 Top afisari / comentarii 
 Cele mai controversate femei din istorie (3015 afisari)
 Basarabia: de la fapte la cuvinte (1535 afisari)
 Cyber Sutra (1513 afisari)
 CIA culegea bancuri cu Ceausescu (1368 afisari)
 Cititul aduce fericire, iubire si bunastare (1284 afisari)
 O gafa vulgara la adresa Mihaelei Radulescu face curatenie in Antena (VIDEO) (4858 afisari)
 De ce a esuat experimentul din Elvetia sau cum au salvat romanii lumea de Apocalipsa (3279 afisari)
 Lavrov catre Miliband: "Who are you to fucking lecture me?!" (2931 afisari)
 Iasi: O adolescenta a fost supusa la adevarate orgii sexuale de catre tatal vitreg (2713 afisari)
 Cel mai mare exportator mondial de petrol, Arabia Saudita, s-a retras din OPEC (2708 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00775 sec.