Ziua Logo
  Nr. 4335 de vineri, 12 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
"Regele" canabisului arestat de Politia Antidrog
Un barbat de 33 de ani din Bucuresti, se pare membru MISA, si-a transformat casa de la tara in plantatie de cannabis. In egala masura, apartamentul sau din Bucuresti a fost transformat in laborator de prelucrare si centru de distributie! O afacere prospera, de pe urma careia s-a ales, in doi ani, cu 150 de mii de euro!
Politistii de la Brigada Antidrog spun ca au pus mana pe cel mai important dealer de cannabis din tara. Identitatea barbatului (D.A., 33 de ani)nu a fost insa dezvaluita de politisti. Din informatiile vehiculate pana in prezent se pare ca este si membru MISA, insa adeptii lui Bivolaru neaga acest lucru. In resedinta din Ilfov a suspectului, dar si la domiciliul din Bucuresti, ofiterii au decoperit cam tot ce se putea. In primul rand, o cultura de canabis intinsa pe 150 de metri patrati, cu plante care depaseau 2 metri inaltime. Frunzele rupte erau bandajate individual, cu meticulozitate si pasiune. In laboratorul din casa s-au gasit hormoni de stimulare a cresterii plantelor proveniti din Germania si Austria dar si lampi speciale cu ultraviolete pentru stimularea culturii de canabis. Din dotarea laboratorului nu lipsea nimic. Au fost identificate teste de determinare a concentratiei THC, vase de sticla folosite pentru testele chimice, plicuri din plastic cu autosigilare pentru dozare, un cantar electronic de mare precizie, pipe din sticla, foite de tigari. Ofiterii au fost impresionati si de biblioteca impresionanta a suspectului, plina de materiale documentare privind cresterea si prelucrarea canabisului si pentru instalatiile de prelucrare.
Omul a reusit sa-si puna afacerea la punct in ultimii doi ani. Inainte de asta isi petrecuse 4 ani in inchisoare, pentru un kilogram de ciuperci halucinogene aduse din Mexic si un kilogram de hasis. Se pare ca dupa gratii, barbatul a avut suficient timp sa se documenteze pentru a pune pe picioare o afacere care i-a adus, in doi ani, 150 de mii de euro. Spre exemplu, el vindea un kilogram de canabis cu 1200 de euro si un kilogram de hasis cu 2000 de euro. Laboratorul a produs si prelucrat peste 150 de kilograme de canabis si derivati. Stupefiantele erau vandute dealerilor in cantitati mari la preturi competitive. Politistii de la Brigada Antidrog sunt acum pe urmele celorlalti membri ai retelei. (D.M)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Si inca o chestiune   de arhonte
turbeaza, cred , Bivolaru   de arhonte
A r h i v a
  Bebelusii de la Giulesti arsi cu dezinfectant    
  Tariceanu in control la Saucesti    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cele mai controversate femei din istorie (3015 afisari)
 Basarabia: de la fapte la cuvinte (1535 afisari)
 Cyber Sutra (1513 afisari)
 CIA culegea bancuri cu Ceausescu (1368 afisari)
 Cititul aduce fericire, iubire si bunastare (1284 afisari)
 O gafa vulgara la adresa Mihaelei Radulescu face curatenie in Antena (VIDEO) (4858 afisari)
 De ce a esuat experimentul din Elvetia sau cum au salvat romanii lumea de Apocalipsa (3279 afisari)
 Lavrov catre Miliband: "Who are you to fucking lecture me?!" (2931 afisari)
 Iasi: O adolescenta a fost supusa la adevarate orgii sexuale de catre tatal vitreg (2713 afisari)
 Cel mai mare exportator mondial de petrol, Arabia Saudita, s-a retras din OPEC (2708 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00805 sec.