Ziua Logo
  Nr. 4333 de miercuri, 10 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Editorial
PC, Bideu si sfarsitul lumii
George SCARLAT 
-- Partidul Conservator al lui Felix-Voiculescu, o forta salvatoare a umanitatii, a pornit de jos pe drumul sau mesianic de salvare a planetei. A parcurs un drum lung de la prezervarea poponetelor amenintate de GayFest pana la protejarea a sase miliarde de oameni care, potrivit reprezentantilor partidului, ar fi pusi in pericol de gaura neagra de la Geneva. PC se transforma, asadar, din partid politic in secta milenarista.
La Inceput, PC a vrut sa salveze intreprinzatorii mici si mijlocii, iar mai apoi pensionarii la pachet cu chiriasii din casele nationalizate. Treptat, pericolele s-au strans ciorchine asupra poporului roman, moralei publice, parcurilor bucurestene sau limbii romane. PC a fost nevoit sa traga in toate directiile pentru apararea neamului.
A organizat un miting impotriva marsului homosexualilor, a iesit in strada pentru limba romana in judetele Harghita si Covasna si a pichetat usa lui Basescu pentru ca nu a promulgat legea restituirii caselor nationalizate. A mai poposit in fata Primariei Capitalei pentru a apara chiriasii. Tariceanu nu a scapat nici el de furia PC, guvernul fiind pichetat de conservatorii indignati ca li s-a respins un dubios proiect de lege.
Din PiaTa Victoriei, salvatorii din PC s-au mutat in Piata Operei, pentru a face un lant uman in jurul bisericii Sf. Elefterie. Nu au protestat contra bisericii, ci, ca la Radio Erevan, in favoarea ei. Au cerut introducerea religiei in scoli. Romanii din Italia au fost si ei tintele activistilor lui Felix, care au luat cu asalt trotuarul din fata ambasadei Italiei pentru a protesta impotriva discriminarii la care sunt supusi conationalii nostrii in peninsula.
Pentru a protesta durabil impotriva lui Costanda si a lui Videanu, calaii parcului Bordei, membrii PC s-au metamorfozat in mucenici ai ecologiei, izgoniti de la fata locului de catre niste gardieni publici.
In partid, Felix este creierul, iar Marinescu-Bideu, culturist in tinerete, muschii. Senatorul Marinescu a fost si pedist. S-a suparat pe partid si a plecat, trantind usa, luand bideul cu care dotase sediul PD. De atunci s-a ales si cu eticheta de "senatorul WC-urilor", pe care i-a lipit-o "Jurnalul National", ziar care l-a gratulat si cu epitetele "penal" si "ilustru anonim" sau "omul negru al zilei". Ziarul lui Felix era suparat pe Marinescu pentru ca l-a fugarit pe holurile parlamentului pe George Copos, prim-viceprim-ministru din partea PC, pentru a-i infige in piept un stegulet rosu simbolizand coruptia.
Intre timp, Marinescu s-a transferat de la PD la PC, devenind cu aceasta ocazie un adevarat Batman in paginile "Jurnalului National".
DacA tot e Batman, Marinescu trebuie sa salveze planeta. El a organizat un miting prin care cere Comisiei Europene sa interzica experimentul ucenicilor-vrajitori ai Centrului European de Cercetari Nucleare (CERN) de la Geneva, care ar crea o gaura neagra ce va inghiti Terra si posibil tot universul. Alegatorii PC oricum disparusera de mult, in gaura neagra a sondajelor de opinie.
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
salvatorul lumii   de IF
Nea scarlat mai are mult pana sa ajunga ziarist   de Shadow
Se intampla si ceva "de bine"...   de La Grandiflora
VATA DUBLA A DLUI NUMIT DE PRESA BIDEU   de Alex.Pandrea
A r h i v a
  Guvernul, carciumile si inundatiile    2008-07-28
  Politicienii contra economiei nationale    2008-07-02
  Esecul Televiziunilor la alegeri    2008-06-30
  PNL intre Orban si Tariceanu    2008-06-21
  Disolutia NATO    2008-03-29
 Top afisari / comentarii 
 Kievul perdant la Haga (3536 afisari)
 Rusia si Iranul aliati contra SUA (2623 afisari)
 Felix si ai lui speriati de gauri negre si mici (2514 afisari)
 Misterele medicale ale mileniului (2021 afisari)
 Meciul de adio (1167 afisari)
 Experimentul Big Bang 2: primul test, finalizat cu succes  (5758 afisari)
 Fata lui Putin, o frumusete scumpa la vedere (4379 afisari)
 Calendarul Erotic al Fermierului (2378 afisari)
 Victor Piturca, surprins de camerele de luat vederi cum triseaza la poker (2314 afisari)
 Statul Major al armatei georgiene: "Saakasvili este vinovat. Daca am fi putut, l-am fi oprit" (2210 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.12440 sec.