Ziua Logo
  Nr. 4332 de marti, 9 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Celebri
Barbati, sex, stafii si Steven Spielberg
-- Sarah Miles, o celebra actrita, vorbeste despre barbatii din viata sa si despre fantomele care-i tulbura somnul
Viata unei actrite frumoase si celebre, care are in palamares nu numai roluri exceptionale, ci si barbati din prima linie a cinematografiei, este adesea mult mai fascinata si mai complexa decat cea a personajelor memorabile interpretate. Actrita britanica Sarah Miles admite ca destinul sau a fost unul de exceptie, atat in plan personal, cat si profesional.
Sarah Miles, acum in varsta de 66 ani, a fost o femeie extrem de curtata. Recunoaste, fara falsa modestie, ca barbatii au facut nu o data coada la usa ei. A fost casatorita de doua ori cu scenaristul britanic Robert Bolt ("Lawrence al Arabiei"-1962, "Doctor Jivago" - 1965), recompensat cu doua premii Oscar, a avut o relatie discreta cu legendarul Laurence Olivier, a trait o poveste de dragoste, vreme de doi ani, cu regizorul Steven Spielberg si, recunoastea ea dupa mai bine de 30 de ani, s-a indragostit de colegul sau de platou, actorul Robert Mitchum, in timpul filmarilor pentru pelicula "Ryan's Daughter" (1970).
"Desi eram foarte indragostiti, pe parcursul filmarilor la <<Ryan's Daughter>>, relatia cu Robert Mitchum a fost una platonica pentru ca eram inca maritata cu Robert Bolt", marturiseste Miles. "Dupa ce am divortat, da, am devenit amanti, dar in timpul filmarilor nu s-a pus o astfel de problema", a mai precizat ea.
"Acesti barbati au fost pur si simplu de exceptie. Au fost adevarati giganti, unici, si simt ca altii la fel nu se vor mai naste in viitorul apropiat", precizeaza actrita.
Fantome si un ziarist mort
La fel de degajat cum aminteste de relatiile sale sentimentale, Miles vorbeste si despre fantomele care-i bantuie casa si viata. Actrita chiar se lanseaza intr-o provocare adresata celebrului savant britanic Richard Dawkins (ateu convins), pe care-l invita sa petreaca o noapte in vila sa bantuita.
"Casa mea e, practic, plina de stafii. In prezent, nu-mi doresc decat sa-l am musafir o noapte pe Richard Dawkins, sa-l plantez intr-unul dintre paturile mele uriase si sa-l vad cum se zvarcoleste. Am o fantoma care obisnuieste sa mute lucrurile de colo-colo. E blonda si cred ca are in jur de 14 ani. Altele au fost mult mai obraznice si am fost nevoita sa le exorcizez. Le-am alungat chiar eu insami", povesteste Miles.
Frumusetea sa naturala, combinata cu o alura sexuala evidenta si o personalitate puternica au facut din ea una dintre cele mai apreciate figuri cinematografice ale anilor '60. In plus, a format alaturi de scenaristul Robert Bolt, cu care s-a casatorit in 1967, unul dintre cele mai faimoase cupluri ale acelor vremuri. "Eram suflete pereche", isi aminteste actrita cu nostalgie. Cei doi au avut o serie de colaborari deosebit de fructuoase, la pelicule precum "Ryan's Daughter" si "Lady Caroline Lamb". Casnicia lor s-a destramat in 1975, sub presiunea unei serii de evenimente tragice. Cu un an inainte, cadavrul unui jurnalist de la Time, David Whiting, care avea o relatie cu Miles, a fost gasit mort in baia ei de hotel.
In prezent, actirta nu doreste sa mai vorbeasca despre acele momente cumplite. "Robert si eu am fost loviti de tragedie. Presa a pus o presiune mult prea mare pe noi. Aveam nevoie de timp si spatiu ca sa ne revenim, dar nu am avut parte de asa ceva", a mai spus actrita. In 1979, Bolt a suferit un atac de cord, iar starea de sanatate precara a scenaristului a dus la o (re)apropiere a celor doi. Miles si Bolt s-au recasatorit in 1988. Reputatia lui Miles de mare cuceritoare s-a accentuat in anii '90 odata cu dezvaluirile facute chiar de ea. Conform acestora, actrita avusese o lunga relatie cu Laurence Olivier, pe care l-a intalnit in adolescenta, si una de doi ani cu Steven Spielberg, in anii '70, pe cand acesta lucra de zor la block�buster-ul sau "Jaws" (Falci).
Camelia CIOBANU 
 Afisari: 843  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
"Gigantici"..   de Conan___the___Barbarian
Proasta   de Eufrosin
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Savantii care se joaca de-a Big Bang amenintati cu moartea (3211 afisari)
 Bordel nou, curve batrane (3130 afisari)
 Kievul linseaza mediatic Romania (2309 afisari)
 Ucraina: Urmatoarea criza? (1656 afisari)
 Orice politist poate da amenzi de circulatie (1625 afisari)
 Doua dintre damele de companie aduse de Prunea fotbalistilor sunt actrite de filme porno (3749 afisari)
 Se amana sfarsitul lumii? Experimentul final Big Bang, programat pe 21 octombrie (3497 afisari)
 Disperata ca nici un barbat nu o vrea, Kylie Minogue alege solutia de criza: lesbianismul (2753 afisari)
 O femeie din Pascani a raspuns cu pistolul unei invitatii la sex! (2313 afisari)
 Incredibil: la doar sase ani a injunghiat o tanara in plina strada (2187 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00936 sec.