Ziua Logo
  Nr. 4327 de miercuri, 3 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Protasov confirma negocierile cu CFR
-- Antrenorul ucrainean a anuntat pe site-ul UEFA ca era in discutii cu sefii campioanei Romaniei si ca a aflat cu surprindere numirea lui Maurizio Trombetta ca antrenor principal, dar sefii ardelenilor spera sa-l aduca in cateva zile in Gruia
Renumele de club serios al CFR-ului tinde sa se duca pe apa sambetei, dupa ping-pong-ul cu antrenori din ultimele zile. Demiterea pripita a lui Ioan Andone, cauzata de un start slab de campionat, a fost dublata de o decizie surprinzatoare, numirea lui Maurizio Trombetta, un "secund" adus in vara la Cluj, dar care nu are nici un fel de experienta ca prim antrenor.
Cand apele pareau a se linisti si lumea incepea sa se obisnuiasca cu ideea ca CFR va debuta in Liga cu un anonim pe banca, pe site-ul UEFA a aparut o declaratie a lui Oleg Protasov, demis sambata de la Dnepr Dnepropetrovsk, in care acesta afirma ca luni va purta discutii cu sefii lui CFR.
Tehnicianul care a condus Steaua in toamna anului 2005 a fost eliminat din Cupa UEFA de elvetienii de la AC Bellinzona si, ca urmare, pus pe liber de catre Dnepr. Imediat, pe fir au intrat cei de la CFR Cluj, care i-au propus postul "eliberat" de Andone in Gruia. Ucraineanul nu a zis nu, cerand o discutie fata in fata la Atena, acolo unde el detine o proprietate. "Luni voi discuta cu cei de la CFR", le-a declarat Protasov celor de la uefa.com, site-ul oficial al UEFA, pentru ca, in aceeasi zi, Arpad Paszkany si Iuliu Muresan sa sustina o conferinta de presa in care sa il prezinte pe Maurizio Trombetta drept noul antrenor al echipei, invocand faptul ca acesta, spre deosebire de alti tehnicieni de top din Europa, are avantajul ca ii cunoaste pe jucatori. Protasov a ramas surprins de aceasta decizie, dar surse din cadrul gruparii ardelene sustin ca negocierile cu el continua si ca, in cateva zile, i-ar putea deveni sef lui Trombetta. Italianul a fost luat ieri de sus de catre fostul antrenor, Ioan Andone. "Nu stiu ce va face el ca principal, cand eram acolo facea doar ce-i spuneam eu. Nu ma consultam cu el pe tema echipei, pentru ca nu cunostea jucatorii si nici campionatul romanesc. El inca e in cautare, trebuie sa invete fotbalul romanesc", a comentat ieri Andone.
"Sper ca echipa sa-si revina dupa plecarea mea, iar prin numirea lui Trombetta sa se produca un soc la echipa. E un baiat interesant, dar nu stiu ce ar putea face la echipa. Daca aduna noua puncte din meciurile cu Bistrita, Farul si Steaua, atunci CFR intra din nou in carti", a mai spus antrenorul care a adus eventul in sezonul trecut la Cluj.
Bogdan GHEORGHE 
 Afisari: 223  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Inapoi la Coman!    
  Tadici s-a intors la HC Zalau    2 comentarii
  112, un exorcist in Ghencea!    4 comentarii
  Stiri pe scurt    
  Steaua la turatie mica    
  LIGA I - Etapa a 6-a    
 Top afisari / comentarii 
 Mavrichie plange dupa Caiac (2442 afisari)
 Romania denunta ocupatia URSS in Insula Serpilor (2233 afisari)
 Regele lor (2138 afisari)
 Regimul Voronin vrea sa interzica cuvantul "Basarabia" (1481 afisari)
 Vadim infiat de PD-L (1316 afisari)
 Cei mai mari caini din lume! (FOTO)  (5230 afisari)
 Are 200 de orgasme pe zi  (4635 afisari)
 Scandal in SUA: Fotografii nud cu posibilul vicepresedinte republican incing cursa prezidentiala (4395 afisari)
 Premierul ucrainean, Iulia Timosenko, a cazut in nas! (VIDEO) (3902 afisari)
 Presa rusa publica lista unei Europe divizate in "tari rusofile" si "tari rusofobe"  (3142 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00856 sec.