Ziua Logo
  Nr. 4327 de miercuri, 3 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Tadici s-a intors la HC Zalau
-- Pus la zid intr-un mod mai putin ortodox de catre vicepresedintele FRH, Petru Paleu, dupa ce nationala feminina a ocupat un modest loc 7 la JO 2008, antrenorul Gheorghe Tadici si-a incheiat contractul cu FRH si a acceptat functia de manager general al HC Zalau.
Dupa doi ani petrecuti la carma campioanei Oltchim Rm. Valcea, timp in care a adunat mai multe trofee in intrecerile interne si internationale, dar a si starnit un uragan printre componentele de baza, ajungand sa se contreze urat cu "veteranele" Luminita Hutupan Dinu si Steluta Luca, antrenorul Gheorghe Tadici a decis sa se intoarca acasa, la Zalau, preluand de ieri functia de manager general al echipei din Salaj. Asta si pentru ca si-a incheiat contractul cu FRH pe data de 31 august, iar presedintele Cristian Gatu a anuntat inca de la Beijing, suparat ca tricolorele au iesit prematur din lupta pentru medaliile olimpice si s-au clasat doar pe locul 7, ca nu va mai prelungi colaborarea cu antrenorul Gheorghe Tadici. Liber de contract, Tadici a refuzat mai multe oferte avan�tajoase si a acceptat postul de manager general al HC Zalau, revenind astfel acolo unde a antrenat in ultimele decenii si unde a cunoscut consacrarea, cucerind primul trofeu european, Cupa Oraselor, in 1996, pe vremea cand echipa se numea Silcotub. "Am considerat ca a venit timpul sa ma dedic mai mult familiei. Imi propun ca in urmatorii ani sa reinsir rezultate de exceptie pentru o echipa dintr-un oras mic. Mi-as dori ca in 2-3 ani sa vad din nou sala arhiplina", a spus Tadici in cadrul unei conferinte de presa, adaugand ca "managerul general are responsabilitati atat pe latura sportiva cat si pe latura administrativa, a bugetului, iar Sorin Radulescu se va ocupa doar de pregatirea echipei". Prezent alaturi de Tadici, pre�sedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a precizat ca doreste relansarea HC Zalau in urmatorii ani. "Sper ca, odata cu venirea domnului profesor, si forta financiara sa creasca. De alfel, noi am si inceput discutii cu posibili sustinatori ai clubului si am semnale pozitive. Unii chiar au spus ca, daca domnul Tadici se intoarce la Zalau, vor veni si ei alaturi de handbal cu un sprijin", a spus presedintele institutiei care detine pachetul majoritar de actiuni la HC Zalau.
In alta ordine de idei, FRH va anunta pe data de 9 septembrie numele celui care va prelua carma echipei nationale, printre posibilii inlocuitori ai lui Tadici figurand si mai vechea rivala Mariana Tarca. Totodata, oficialii FRH nu exclud nici varianta numirii unui antrenor din strainatate.
Tiberiu RIST 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Tot acasa e cel mai bine   de popicar
sa se duca!!!   de Albulet
A r h i v a
  Inapoi la Coman!    
  112, un exorcist in Ghencea!    4 comentarii
  Stiri pe scurt    
  Protasov confirma negocierile cu CFR    
  Steaua la turatie mica    
  LIGA I - Etapa a 6-a    
 Top afisari / comentarii 
 Mavrichie plange dupa Caiac (2442 afisari)
 Romania denunta ocupatia URSS in Insula Serpilor (2233 afisari)
 Regele lor (2138 afisari)
 Regimul Voronin vrea sa interzica cuvantul "Basarabia" (1481 afisari)
 Vadim infiat de PD-L (1316 afisari)
 Cei mai mari caini din lume! (FOTO)  (5230 afisari)
 Are 200 de orgasme pe zi  (4635 afisari)
 Scandal in SUA: Fotografii nud cu posibilul vicepresedinte republican incing cursa prezidentiala (4395 afisari)
 Premierul ucrainean, Iulia Timosenko, a cazut in nas! (VIDEO) (3902 afisari)
 Presa rusa publica lista unei Europe divizate in "tari rusofile" si "tari rusofobe"  (3142 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00824 sec.