Ziua Logo
  Nr. 4325 de luni, 1 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Diaconescu se intoarce
Deputatul liberal Renica Diaconescu a declarat ieri ca nu va mai reprezenta PNL la alegerile parlamentare si va candida din partea Aliantei PSD-PC. "M-am retras de pe lista de candidati a PNL si voi reprezenta la alegerile parlamentare Alianta PSD-PC, cea care, de fapt, m-a propulsat in forul legislativ al tarii. Invitatia de a reprezenta PSD a venit cu mult timp in urma, din partea presedintelui organizatiei de la Olt si am decis sa o accept.". Surse din PSD sustin ca pe lista candidatilor social-democrati olteni va aparea si senatorul Adrian Paunescu. (C.A.)
Geoana atacat
Reprezentantul grupului de la Cluj, Vasile Puscas, a declarat ieri ca se gandeste sa candideze din partea PSD la alegerile parlamentare, dar ca "multi din conducerea partidului nu ar fi fericiti" sa il vada in aceasta postura. "Sunt curios ce atitudine va avea domnul Geoana", a precizat deputatul social-democrat, citat de Mediafax. El a taxat totusi intentia liderului pesedist de a fi nominalizat pentru functia de premier. "Daca domnul Geoana se vede premier, eu ma uit in oglinzi diferite. Ii doresc lui Geoana sa devina realitate proiectul lui", a comentat ironic
Puscas. (C.A.)
Limitarea prezentei
Vicepresedintele PPE Marian Jean Marinescu a afirmat ieri ca prin stabilirea datei alegerilor parlamentare in 30 noiembrie se incearca limitarea prezentei la vot. "Este inainte de luni, 1 decembrie, zi libera. Este normal sa existe un procent din populatie care va pleca de acasa si de aceasta data nu mai poti vota decat acasa. Sunt convins ca multi nu stiu ca nu pot vota decat acasa", a spus Marian Jean Marinescu. El a apreciat ca cei care au stabilit data desfasurarii alegerilor parlamentare pentru 30 noiembrie doresc "maximizarea" rezultatelor la scrutinul electoral. (A.H.)
Politicienii fac hipodrom
Reprezentanti ai PC, PSD si PNL au elaborat o initiativa legislativa privind infiintarea Complexului Hipic National "Felix Topescu" in memoria sportivului cu acest nume, a anuntat PC intr-un comunicat de presa. Initiatorii propun ca unitatea sa fie cu personalitate juridica, organizata ca societate pe actiuni, de utilitate publica, singurul actionar fiind statul roman prin Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, Compania Nationala "Loteria Romana" S.A si Primaria Capitalei. Propunerea a fost depusa de PC la Senat. (A.H.)
 Afisari: 113  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Prostii de azi, partenerii DA de ieri    1 comentariu
  Ultima sesiune    
  Geoana i-a gasit vocatia de ecologist lui Iliescu    
  Referendum secuiesc    6 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 In slujba mafiei (2679 afisari)
 Secretele impartirii lumii intre imperiul britanic si cel nazist (2118 afisari)
 Cobaii Americii (1579 afisari)
 Celebritati ucise pe sosele (1541 afisari)
 Voiculescu si-a lansat campania imorala (1531 afisari)
 Sfarsitul lumii ar putea veni peste 9 zile! (7418 afisari)
 Un caz care a bagat in ceata autoritatile britanice: Dan Iosif vindea permise englezesti cu 750 de euro bucata (5685 afisari)
 Cotidianul olandez De Telegraaf: SUA vor ataca Iranul peste cateva saptamani (4067 afisari)
 Si comorile dacilor raman in Ucraina (2565 afisari)
  Petre Roman si-a prezentat iubita rudelor din Spania  (2550 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02999 sec.