Ziua Logo
  Nr. 4325 de luni, 1 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Geoana i-a gasit vocatia de ecologist lui Iliescu
-- Presedintele PSD a propus sambata constituirea unor detasamente de voluntari pentru a interveni in cazul calamitatilor naturale, iar pe Ion Iliescu l-a propus drept presedinte al Forumului National al ecologistilor social-democrati.
"Asa cred ca putem sa profitam cu totii de experienta imensa a domnului Iliescu, sa avem o viziune mai integrata, mai ambitioasa, interdisciplinara. Va solicit ca propunerile facute in cadrul Forumului sa se regaseasca in programul de guvernare si in programul legislativ pe care PSD il va sustine pentru viitoarea legislatura", a declarat liderul PSD Mircea Geoana, citat de Mediafax. Mai mult, el a sustinut ca in cadrul partidului trebuie sa existe un corp de voluntari, care sa intervina in cazuri speciale. "Atunci cand apare un necaz intr-un colt al tarii, sa nu mai stam sa ne adunam, ci sa ne mobilizam si sa actionam rapid si eficient. Este o initiativa in sprijinul oamenilor si pentru binele lor", a sustinut presedintele pesedistilor. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a propus constituirea unei comisii care sa verifice daca angajamentele de mediu asumate de cumparatori au fost respectate in procesul de post-privatizare. "Dau un exemplu: la Sidex erau vreo 60 de milioane de dolari inclusi in procesul de privatizare si care trebuia sa fie cheltuiti pentru proiecte de mediu. Nu am mai urmarit, dupa privatizare, daca acest lucru s-a facut", a precizat fostul premier.
Cristian ANDREI 
A r h i v a
  Prostii de azi, partenerii DA de ieri    1 comentariu
  Ultima sesiune    
  Referendum secuiesc    6 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 In slujba mafiei (2679 afisari)
 Secretele impartirii lumii intre imperiul britanic si cel nazist (2118 afisari)
 Cobaii Americii (1579 afisari)
 Celebritati ucise pe sosele (1541 afisari)
 Voiculescu si-a lansat campania imorala (1531 afisari)
 Sfarsitul lumii ar putea veni peste 9 zile! (7418 afisari)
 Un caz care a bagat in ceata autoritatile britanice: Dan Iosif vindea permise englezesti cu 750 de euro bucata (5685 afisari)
 Cotidianul olandez De Telegraaf: SUA vor ataca Iranul peste cateva saptamani (4067 afisari)
 Si comorile dacilor raman in Ucraina (2565 afisari)
  Petre Roman si-a prezentat iubita rudelor din Spania  (2550 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00724 sec.