Ziua Logo
  Nr. 4324 de sambata, 30 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Calificare sau demisie
Marius Lacatus a declarat ca ar fi demisionat daca rata calificarea in Liga Campionilor. "Daca ma gandeam sa plec in caz ca nu ma calificam? Da! Nu neaparat pentru faptul ca mi s-ar fi spus sa-mi dau demisia din partea conducerii, dar ma gandeam la reactia suporterilor, care asteptau foarte mult de la mine. Daca nu reuseam, era foarte greu sa dau ochii cu ei", a spus antrenorul stelist. "Uneori, Gigi Becali mai solicita cate un jucator in echipa, nu neaparat ca titular, ci sa-l vada la joc sau daca merita sa fie in lot. Cu Galatasaray insa n-a stiut echipa decat cu cateva ore inainte de meci", a mai spus Lacatus.(MIG)
Nesu la Utrecht
Fostul fundas stelist a semnat contractul pe patru ani cu gruparea olandeza, a fost prezentat oficial si a efectuat deja primul antrenament sub comanda antrenorului Willem van Hanegem. "Sunt bucuros sa fiu aici. E o noua perioada in viata mea, in cariera mea, sper sa am zile la fel de frumoase cum am avut la Steaua. Nu stiu foarte multe despre FC Utrecht, doar ce m-am informat despre istoria clubului. Sunt un muncitor, nu am talent foarte mare, dar muncesc, lupt si alerg foarte mult", a spus Mihaita Nesu, transferat pentru 1.000.000 de euro.(MIG)
Corsicanu interzis!
Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gheorghe Raducan, zis Gigi Corsicanu, a primit interdictie doi ani pe stadioanele din Romania si o amenda de 1.250 lei din partea Jandarmeriei Bucuresti, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al institutiei mai sus amintite. "La meciul Rapid - Dinamo, la ora 19,44 si 33 de secunde, avem ora pentru ca la probare am avut si imagini video, Gheorghe R?ducan sau Corsicanu cum i se spune, a fost depistat de un jandarm pe suprafata de joc. El s-a dus in zona suporterilor dinamovisti si a inceput sa profereze injurii si amenintari cu violenta", a explicat acesta, precizand ca fostul sef de galerie are dreptul sa faca apel in 15 zile.(B.G.)
Craiova cu fani
Jandermeria Bucuresti si FC Dinamo au decis sa permita accesul suporterilor olteni pe stadion, desi oficialii din Banie au anuntat ca nu vor sprijini accesul sustinatorilor proprii pe arena. Celor 500 de suporteri ai echipei, care vor pleca din Craiova la ora 13, li se vor adauga inca 200 de sustinatori prezenti deja in Bucuresti. Directorul de relatii publice al clubului Universitatea, Vicentiu Neagoe, i-a anuntat pe suporterii craioveni ca trebuie sa fie prezenti cu buletinul pe Stadionul "Dinamo" pentru ca accesul se va face pe baza unui tabel nominal.(MIG)
A r h i v a
  Puncte si onoare    
  Atentie la echipele romanesti!    
  Liga campionilor    
  Greu in UEFA    
  Sase ani de-acasa    
  LIGA I - Etapa a 6-a    
 Top afisari / comentarii 
 Maresalul Ion Antonescu in noile documente din Arhivele germane (3209 afisari)
 Urmareste Rusia o noua impartire a lumii? (2268 afisari)
 Fetele de la Urlati (1636 afisari)
 Scenariul Putin (1485 afisari)
 Trei Doamne si toti trei (1287 afisari)
 Un copil din Columbia, de numai unsprezece luni, a ajuns la greutatea unui copil de opt ani (2666 afisari)
 Ministrii de Externe Steinmeier si Lavrov spun ca vor sa calmeze tensiunile din Europa, la fel cum au spus in 1939 si Ribbentrop si Molotov  (2368 afisari)
 Smirnov respinge planul Kozak si acuza Romania ca a tinut in secret atacul Georgiei (2359 afisari)
 Analist american: "Rusia poate opri extinderea NATO" (1873 afisari)
 Nava americana Dallas va intra, pe 1 septembrie, in portul Sevastopol (1753 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00802 sec.