Ziua Logo
  Nr. 4324 de sambata, 30 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Puncte si onoare
-- CFR si Steaua au grupe de foc in Liga Campionilor si spera macar la pozitia a treia, echivalenta cu primavara Cupei UEFA
Ioan Andone, antrenorul lui CFR, spera ca echipa sa sa se ridice la pretentiile valoroaselor adversare din aceasta competitie. "E o grupa grea, in care intalnim vicecampioana Europei si vicecampioana Italiei. Vom cauta sa muncim foarte mult, vom cauta sa acumulam puncte si eu sper ca venirea acelor trei echipe mari la Cluj va crea emulatii si entuziasm", a spus Andone. La randul sau, antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a spus ca ros-albastrii au cazut intr-o serie dificila, dar isi vor juca sansele.
"Chelsea, Roma si Bordeaux o sa aiba o grupa grea cu noi. Putea fi si mai bine, nu stiu daca se putea mai rau. Nu avem ce pierde, intalnim echipe foarte bune, experimentate, de la care avem de invatat. Ne onoreaza vizita lui Chelsea. Din punctul de vedere al competitiei, al sanselor, as fi ales grupa Stelei, e mai accesibila. Din punctul de vedere al spectacolului, e mai bine in grupa noastra", a spus Arpad Paszkany, finantatorul lui CFR. Presedintele executiv al clujenilor, Iuliu Muresan, a declarat: "Sortii nu ne-au fost favorabili, vin trei echipe mari. Clujul se va bucura de vizita a trei superforte. Vom incerca sa facem o figura cat mai frumoasa, eu inca mai trag sperante la locul trei, nu e chiar imposibil. Poate luam puncte chiar de la Chelsea!". "E o grupa foarte grea, in care putem sa ne batem pentru locul trei cu Bordeaux", crede Trica, in timp ce Semedo se bucura ca va juca impotriva lui Chelsea, "unde sunt multi portughezi si brazilieni".
Revedere cu Florenta
"Este o grupa destul de dificila si pot spune ca se putea mai bine. Oricum, nivelul echipelor care participa este foarte ridicat. Nu cred ca ar fi contat foarte mult daca am fi avut parte de adversari fara notorietate. Ne jucam sansa. In ceea ce priveste revenirea mea la Florenta, pot spune doar ca sper sa reusesc acolo in calitate de antrenor al echipei adverse, daca din postura de jucator al Fiorentinei nu am avut foarte mult noroc", a spus Lacatus. "Ma bucur ca voi avea sansa de a evolua impotriva unor echipe celebre la nivel mondial, precum Lyon, Bayern Munchen si Fiorentina", a spus Toja, completat de Arthuro: "Sa speram ca vom obtine cat mai multe puncte si sa aratam ca suntem puternici. Astfel de adversari ne motiveaza sa demonstram ca si noi avem va�loare".
Mutu atacat de Becali
Finantatorul stelist a lansat un atac dur la adresa "Briliantului", dupa tragerea la sorti a grupelor din Liga Campionilor. "Nu mai pot eu de Mutu, sa imi dea intai cei 75.000 de euro pe care mi-i datoreaza, apoi sa vina in Ghencea! De cinci ani nu-mi da marele Mutu banii, nu isi plateste datoria. Pentru mine e datornic, nu fotbalist. O sa fie primit rau. Pana atunci, o sa trimit oameni la parintii lui, poate imi dau ei banii! La meci nici nu o sa miste in fata finului meu, Radoi!", a spus Gigi Becali. Acesta a mentionat ca Steaua va face noua puncte in primele trei meciuri: "Trei puncte acasa cu Bayern, trei puncte la Fiorentina, trei acasa cu Lyon! Nici una dintre echipe nu o poate bate pe Steaua in Ghencea. Bayern nu este peste Galatasaray. Batem si pe Lyon, si pe Bayern!".(MIG)
Marius GHERGHE 
A r h i v a
  Atentie la echipele romanesti!    
  Liga campionilor    
  Stiri pe scurt    
  Greu in UEFA    
  Sase ani de-acasa    
  LIGA I - Etapa a 6-a    
 Top afisari / comentarii 
 Maresalul Ion Antonescu in noile documente din Arhivele germane (3209 afisari)
 Urmareste Rusia o noua impartire a lumii? (2268 afisari)
 Fetele de la Urlati (1636 afisari)
 Scenariul Putin (1485 afisari)
 Trei Doamne si toti trei (1287 afisari)
 Un copil din Columbia, de numai unsprezece luni, a ajuns la greutatea unui copil de opt ani (2666 afisari)
 Ministrii de Externe Steinmeier si Lavrov spun ca vor sa calmeze tensiunile din Europa, la fel cum au spus in 1939 si Ribbentrop si Molotov  (2368 afisari)
 Smirnov respinge planul Kozak si acuza Romania ca a tinut in secret atacul Georgiei (2359 afisari)
 Analist american: "Rusia poate opri extinderea NATO" (1873 afisari)
 Nava americana Dallas va intra, pe 1 septembrie, in portul Sevastopol (1753 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00949 sec.