Ziua Logo
  Nr. 4323 de vineri, 29 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
meteo
EUROPA
In tarile central-nord-estice vremea va fi instabila si se va raci usor. In aceste zone cerul va prezenta innorari si va ploua, mai ales sub forma de averse, vantul se va intensifica si izolat se vor semnala si descarcari electrice. In restul continentului vremea va fi in general frumoasa, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat dupa-amiaza, indeosebi in zonele de munte.
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va fi in ge�neral instabila in sud-vestul, centrul si nord-estul tarii, precum si la munte, unde cerul va prezenta innorari. Vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, pe arii extinse in Transilvania si in zona de munte si local in Banat si Moldova. Cu totul izolat, indeosebi in centrul tarii si la munte, cantitatile de apa vor depasi 20-25 de l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, cu cele mai ridicate valori in Muntenia, iar cele minime, in general, intre 10 si 20 de grade.
BUCURESTI
Astazi
Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la mo�derat. Temperatura maxima va fi de 30-32 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 17 grade.
Maine
Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28-29 de grade,
iar cea minima de 14-15 grade.
Poimaine
Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26-27 de grade, iar cea minima de 11-13 grade.
COMENTARIU
Astazi, presiunea atmosferica la nivelul solului va marca o scadere fata de ziua precedenta, iar structurile de altitudine, la randul lor, vor favoriza instabilitatea atmosferica. Prin urmare, vor fi ploi in vestul, centrul si nordul tarii, mai abundente in Transilvania si la munte. In sud-est ramane vreme frumoasa astazi, iar maine ploua putin si slab. In urmatoarele zile tendinta este de crestere a presiunii si ameliorare a vremii, dar regimul termic va scadea usor si treptat de la o zi la alta, incat la sfarsit de weekend vremea va deveni racoroasa.
Meteorolog Viorica Dima
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cortegiul mafiotilor dupa Caiac (3438 afisari)
 Incepe batalia pentru miliardele lui Iosif Constantin Dragan (2863 afisari)
 Dansand cu lupii la Vladimirescu (2333 afisari)
 Informatiile Armatei pe cai mari (2133 afisari)
 Rusia poate sparge scutul SUA (2009 afisari)
 Ucraina, in pragul dezintegrarii (3636 afisari)
 Amiral rus: "Flota rusa ar putea distruge in 20 de minute navele NATO din Marea Neagra" (2685 afisari)
 MAE rus: Agravarea relatiilor dintre Rusia si SUA ar putea duce la o confruntare deschisa cu consecinte catastrofale (2134 afisari)
 Unitatea UE si a NATO, spulberate de gazul Kremlinului (2085 afisari)
 O femeie, pe jumatate dezbracata, cazuta pe strada a fost stropita cu apa de politistii care ar fi trebuit sa o ajute - VIDEO (1955 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01219 sec.