Ziua Logo
  Nr. 4315 de miercuri, 20 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Ora adevarului pentru Sandoi
Nationala de tineret a Romaniei joaca diseara, la Wrexham, de la ora 20 (in direct la Sport.ro), cel mai important meci al actualei generatii, cu Tara Galilor, decisiv pentru calificarea in barajul pentru turneul final al CE din 2009. Dupa mai multe rezultate bune din grupa (inclusiv doua egaluri cu Franta), dar si din amicale (remize, in deplasare, cu Anglia si Italia), trupa lui Emil Sandoi nu are voie sa piarda, o infrangere fiind echivalenta cu iesirea din cursa.
"Tara Galilor are o echipa excelenta, cu o generatie de exceptie. Am urmarit aceasta echipa de mai multe ori, inlcusiv la un amical cu Olanda. Galezii au jucatori talentati si pornesc cu prima sansa, fiind surpriza acestei grupe. Sper insa ca dupa acest meci sau, daca nu, la finalul preliminariilor, sa fim in pozitia de echipa calificata", a declarat Sandoi. "Orice pas gresit ne-ar elimina din cursa pentru primul loc", a mai adaugat Sandoi, care are la dispozitie urmatorul lot: Costel Pantilimon (FC Timisoara), Ciprian Tatarusanu (Gloria Bistrita) - portari, Sergiu Homei (Dinamo), Emil Ducu Ninu, Alexandru Tudose (ambii Gloria Buzau), Stefan Mardare (Rapid Bucuresti), Stefan Radu (Lazio Roma), Laszlo Sepsi (Racing Santander), Srdjan Luchin (FC Timisoara) - fundasi, Adrian Ropotan (Dinamo), Cristian Tanase (FC Arges), Florin Patrascu (FC Farul Constanta), Gabriel Torje (Dinamo), Alexandru Curtean (Gaz Metan Medias), Razvan Ochirosii (Steaua Bucuresti), Cosmin Gangioveanu (Univ. Craiova) - mijlocasi, Claudiu Keseru (FC Nantes), Hristu Chiacu (CS Otopeni), Bogdan Stancu (Steaua) si Raul Rusescu (Unirea Urziceni) - atacanti. De partea cealalta, Brian Flynn, selectionerul "under 21" al galezilor, mizeaza in special pe Gareth Bale, Evans, Aaron Ramsey si Wayne Hennessey, vedetele echipei. Bale, transferat pentru 5 milioane de lire sterline la Tottenham, apreciaza ca meciul cu Romania este unul foarte important: "Dorim ca pe teren sa intre cea mai buna echipa si sa dea 110 la suta, pentru a ajunge unde vrem. Sper sa ne calificam si sa facem istorie". (MIG)
GRUPA 10
Astazi
TARA GALILOR - ROMANIA (Wrexham, ora 20)
* Clasament
1. Tara Galilor 6 5 0 1 17-5 15
2. Romania 5 3 2 0 9-1 11
3. Franta 6 3 2 1 10-5 11
4. Bosnia-H. 6 1 0 5 6-15 3
5. Malta 7 1 0 6 3-19 3
Au mai ramas de jucat: Franta - Malta (5 septembrie), Bosnia-Hertegovina - Romania (6 septembrie), Romania - Tara Galilor si Bosnia-Hertegovina - Franta (9 septembrie).
* castigatoarele grupelor (10 la numar) si cele mai bine patru clasate de pe locurile secunde se califica pentru play-off (11 si 15 octombrie, datele barajului pentru turneul final)
A r h i v a
  Spulberate    
  "Ne-a fost frica!"    
  Fara medalii    1 comentariu
  Goana dupa medalii    
  Programul sportivilor romani    
  Stiri pe scurt    
  Steaua mai tare ca FRF    2 comentarii
  Dinamo - "avorton", Steaua - "ilegala"    
 Top afisari / comentarii 
 Imi cer iertare fata de cei pe care i-am turnat (3952 afisari)
 Fierbe Razboiul Rece (3305 afisari)
 Samaritenii isi cauta neveste (1550 afisari)
 Suspinele heterodocsilor (1212 afisari)
 De ce obosim? (1200 afisari)
 Parada sanilor porno in Noua Zeelanda - FOTO (4137 afisari)
 "Acvila", unitatea de comando a MIRA, a facut furori in Germania (2863 afisari)
 Voronin nu mai vorbeste despre limbi diferite, ci de "surprize placute pentru societatile de pe ambele maluri ale Prutului " (2438 afisari)
 Update: Accident aviatic pe aeroportul Barajas din Madrid - VIDEO (2342 afisari)
 Fost sef al serviciilor secrete israeliene: Nici Mossadul nu ar fi gasit o varianta mai buna decat Ahmadinejad (2246 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00818 sec.