Ziua Logo
  Nr. 4315 de miercuri, 20 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Giovani Becali si Gigi Netoiu la DNA
Giovani Becali s-a prezentat ieri la DNA pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala in dosarul in care este anchetat, alaturi de alti oameni de fotbal, privind transferurile unor jucatori in perioada 1999 - 2005.
Acesta a parasit dupa aproape trei ore sediul Parchetului.
Luni, Victor Becali s-a prezentat la DNA pentru a lua la cunostinta materialul de urmarire penala in ceea ce-l priveste in dosarul transferurilor. Tot ieri, fostul vicepresedinte al clubului Dinamo, Gigi Netoiu, s-a prezentat la Parchet tot in acest dosar. "Este vorba de Alexa (n.r. Dan Alexa), care a plecat pentru 800.000 de dolari, iar apoi l-am adus inapoi gratis", a declarat, la intrare, Gigi Netoiu, care a fost intrebat pentru ce transfer ar fi vizat. Acesta a mai spus ca orice transfer in strainatate trebuie facut cu acordul Consiliului de Administratie al clubului. Netoiu a spus la iesirea din DNA ca procurorii i-au prezentat materialul de urmarire penala in dosarul transferurilor de fotbalisti, in care acesta este acuzat in legatura cu transferarea lui Dan Alexa la un club din China.
Netoiu a declarat ca va depune saptamana viitoare un memoriu la procurori, document ce ar urma sa vizeze "amanunte" retinute de Garda Financiara in ceea ce priveste cluburile de fotbal. Referitor la neplata impozitelor, Netoiu a afirmat, citat de NewsIn, ca problema "ar trebui sa fie la cluburi", deoarece el "ca persoana fizica nu a gresit cu nimic". (D.E.I.)
 Afisari: 179  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Tele-DNA   de horiageo
A r h i v a
  Cartierele zgomotului    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Imi cer iertare fata de cei pe care i-am turnat (3952 afisari)
 Fierbe Razboiul Rece (3305 afisari)
 Samaritenii isi cauta neveste (1550 afisari)
 Suspinele heterodocsilor (1212 afisari)
 De ce obosim? (1200 afisari)
 Parada sanilor porno in Noua Zeelanda - FOTO (4137 afisari)
 "Acvila", unitatea de comando a MIRA, a facut furori in Germania (2863 afisari)
 Voronin nu mai vorbeste despre limbi diferite, ci de "surprize placute pentru societatile de pe ambele maluri ale Prutului " (2438 afisari)
 Update: Accident aviatic pe aeroportul Barajas din Madrid - VIDEO (2342 afisari)
 Fost sef al serviciilor secrete israeliene: Nici Mossadul nu ar fi gasit o varianta mai buna decat Ahmadinejad (2246 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00687 sec.