Ziua Logo
  Nr. 4314 de marti, 19 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gatu: "Am schimbat doar strada!"
-- Presedintele FR Handbal este increzator in continuare in sansele handbalistelor pregatite de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi de a castiga o medalie olimpica, desi Romania a fost invinsa de Norvegia si a terminat pe locul secund in grupa A, urmand sa intalneasca, azi, in sferturile de finala, incomoda selectionata a Ungariei.
Dupa un meci de infarct, in timpul caruia antrenorul Gheorghe Tadici a protestat vehement la arbitrajul ostil si a fost trimis in tribune, primind cartonasul rosu, reprezentativa feminina de handbal a Roma�niei a fost invinsa de Norvegia si a pierdut suprematia grupei A. Un esec care incurca serios calculele handbalistelor noastre, care si-au schimbat traseul si vor intalni in cursa spre podiumul olimpic incomoda echipa a Ungariei, azi, in sferturile de finala, si, in cazul unei victorii, galonata grupare a Rusiei, joi, in semifinale! In ciuda schimbarii de macaz, presedintele FRH, Cristian Gatu, ramane optimist si crede in continuare intr-o me�dalie olimpica. "Nu s-a schimbat drumul nostru, obiectivul este tot castigarea unei medalii, in schimb, s-a schimbat strada pe care vrem sa ajungem pana acolo. Inainte, speram ca va fi o strada asfaltata, dar acum ne va fi mult mai greu. Nu vreau sa scuz jocul nostru mai slab pe alocuri in meciul cu Norvegia, dar e prima data cand fac referire la arbitraje. Consider ca a fost total gresita delegarea a doi arbitri rusi, care vin dintr-o natiune implicata direct in lupta pentru medalii. Au existat doua decizii flagrante care au intors soarta meciului. De acum incolo toate meciurile vor fi grele, dar cred ca putem scapa de complexul Rusia, dupa atatia ani", a spus Gatu, adaugand ca, desi atmosfera din lotul nostru este destul de apasatoare dupa esecul cu Norvegia, "fetele se vor monta ca sa treaca de sferturi si semifinale".
A r h i v a
  Finale de cosmar    
  Rezerva de lux    
  Stiri pe scurt    
  Mahala inainte de derby    1 comentariu
  Dictatura lui Piturca    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 4-A    
  "Un mare esec"    
  Direct in finala    
  PROGRAMUL SPORTIVILOR ROMANI    
 Top afisari / comentarii 
 Povestea legionarului (5962 afisari)
 Rusii intorc rachetele nucleare catre Europa (3515 afisari)
 Timosenko acuzata de inalta tradare (1975 afisari)
 Satelitul iranian ingrijoreaza SUA (1872 afisari)
 Parintele Papacioc la 94 de ani (1506 afisari)
 Nave militare americane se indreapta spre Marea Neagra (3217 afisari)
 Comoara veche de 480 de ani descoperita in Dunare (2558 afisari)
 UPDATE: Condoleezza Rice este ingrijorata de prezenta avioanelor rusesti in apropiere de Statele Unite (2307 afisari)
 Tatal tanarului care a accidentat cu jeepul doua persoane pe plaja a venit cu un milion de lei vechi la spital (2266 afisari)
 Val de demiteri la Guvern: Premierul a demis trei demnitari, fãrã sã-ºi motiveze deciziile (2154 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00895 sec.