Ziua Logo
  Nr. 4309 de miercuri, 13 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Super-masina pentru Alina Dumitru
-- Prima campioana olimpica din istoria judoului romanesc a sustinut, ieri, o conferinta de presa la "Casa Romaniei" din Beijing, in prezenta sefului COSR, Octavian Morariu, care a anuntat ca eleva antrenorului Florin Bercean va primi un bonus de 80.000 de euro si o masina de teren.
Insotita de antrenorul Florin Bercean, dar si de presedintele COSR, Octavian Morariu, si de presedintele FIJ, Marius Vizer, recenta castigatoare a aurului olimpic la cat. 48 kg, judoka Alina Dumitru, a intrat zambitoare in Casa Romaniei din Beijing pentru o intalnire cu presa neaosa. "Tot ce-mi doresc este sa traiesc alaturi de familie acest vis frumos care mi s-a implinit", a spus prima campioana olimpica din istoria judoului autohton, care va intra in posesia unui Hover, pe 25 august, cu ocazia unei vizite oficiale pe care Alexandrion Group, unul din sponsorii COSR, a programat-o la fabrica Great Wall Motors din Baoding. "Mi-as dori sa mai particip la inca doua editii olimpice, dar judoul este un sport care solicita foarte mult organismul. Daca o sa fiu sanatoasa, voi mai vedea", a adaugat Dumitru, prima sportiva din delegatia Romaniei care a castigat si marele pot oferit de COSR si partenerii sai pentru aurul olimpic, in valoare de 80.000 de euro. "Nici nu stiu ce as mai putea spune! Este o realizare deosebita, dupa o munca infernala. Iar sentimentul pe care-l ai atunci cand urci pe podium si canta imnul national nu poate fi egalat", a spus si sensei Bercean, dupa ce presedintele FIJ, Marius Vizer, a subliniat ca Alina este un exemplu clasic de urmat de tinerii romani. "Putea sa se multumeasca cu cinci medalii europene de aur, dar s-a dus pana la capat. Acesta trebuie sa fie mesajul pentru tinerele generatii, sa invete ca trebuie sa mearga intotdeauna pana la capat. Pornind cu aceasta mentalitate si cu darzenie, vom reusi. Prin succesele din sport, prin unitatea noastra, putem dovedi ca suntem o natiune puternica, una model si o referinta pe plan international", a concluzionat Vizer.
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Felicitari Alina ! Multi BRAVO !    de briel
A r h i v a
  Muschetarul de bronz    
  Paza intarita    
  Stiri pe scurt    1 comentariu
  Sprint spre podium    
  PROGRAMUL SPORTIVILOR ROMANI    
  Phelps rescrie istoria olimpica    
  Miza pe Divinitate    
  Skibbe isi joaca postul    
  UEFA CHAMPIONS LEAGUE - TURUL III PRELIMINAR    
 Top afisari / comentarii 
 Atentatul necunoscut la Ceausescu (8354 afisari)
 Cine l-a otravit pe Nae Ionescu (3201 afisari)
 Basescu pierde sau castiga? (2418 afisari)
 Rusia a intrecut masura (1366 afisari)
 Inca o lacuna. La BOR si ICR (1364 afisari)
 Ucraina ar putea deveni urmatoarea tinta a Rusiei (2362 afisari)
 Saakașvili a căzut intr-o capcană brutală și a pierdut, spun voci din anturajul lui Sarkozy (2281 afisari)
 Medvedev i-a facut ticalosi pe militarii georgieni (2099 afisari)
 Finalista de la Roland Garros isi lasa echipamentul pe zgura pentru un pictorial FHM - FOTO (1773 afisari)
 Premiera la Hollywood: "Mirrors", un horror terifiant filmat in Romania, dupa vizionarea caruia veti privi altfel in oglinda (1772 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00817 sec.