Ziua Logo
  Nr. 4309 de miercuri, 13 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
EUROPA
In nord-vestul si nordul Europei vremea va fi in general instabila cu innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, izolat caderi de grindina si nu sunt excluse cantitati de apa mai insemnate. In restul continentului vor fi innorari temporare si va ploua indeosebi dupa-amiaza, pe arii restranse, cu precadere in zona montana. Exceptie vor face regiunile sudice, sud-estice si estice unde vremea va fi predominant frumoasa cu cerul variabil, chiar mai mult senin si se va mai incalzi.
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 36 de grade, valorile mai ridicate fiind de asteptat in zonele de campie, iar cele mini�me se vor situa intre 14 si 22 de grade, mai coborate in depresiuni. Local in Campia de Vest si Campia Romana indicele de confort termic tempe�ratura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80.
BUCURESTI
Astazi
Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 34-35 de grade, iar cea minima de 18-19 grade. Trecator indicele de confort termic temperatura-umezeala va putea atinge pragul critic de 80.
Maine
Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi in jur de 36 de grade, iar cea minima de 18-20 de grade.
Poimaine
Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza.
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi in jur de 36 de grade, iar cea minima de 19-20 de grade.
COMENTARIU
Aerul tropical, de origine nord-africana se va pozitiona pe sud-estul Europei pana in jurul paralelei de 45 de grade latitudine nordica. Ca urmare si in Romania se vor resimti valorile termice ridicate, caniculare in zonele de campie mai ales joi si vineri dupa-amiaza. In intervalul de prognoza se va remarca si deficitul ridicat al umiditatii atmosferice pe toata coloana troposferica, fenomen ilustrat nu numai prin lipsa ploilor, dar si prin disiparea rapida a norilor.
Meteorolog Dinu MArASoiu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Atentatul necunoscut la Ceausescu (8354 afisari)
 Cine l-a otravit pe Nae Ionescu (3201 afisari)
 Basescu pierde sau castiga? (2418 afisari)
 Rusia a intrecut masura (1366 afisari)
 Inca o lacuna. La BOR si ICR (1364 afisari)
 Ucraina ar putea deveni urmatoarea tinta a Rusiei (2362 afisari)
 Saakaºvili a cãzut intr-o capcanã brutalã ºi a pierdut, spun voci din anturajul lui Sarkozy (2281 afisari)
 Medvedev i-a facut ticalosi pe militarii georgieni (2099 afisari)
 Finalista de la Roland Garros isi lasa echipamentul pe zgura pentru un pictorial FHM - FOTO (1773 afisari)
 Premiera la Hollywood: "Mirrors", un horror terifiant filmat in Romania, dupa vizionarea caruia veti privi altfel in oglinda (1772 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01665 sec.