Ziua Logo
  Nr. 4308 de marti, 12 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gigi Becali: "E bine si-n UEFA!"
Patronul din Ghencea a declarat ca s-ar putea consola dupa o eventuala ratare a calificarii in grupele Ligii Campionilor si cu partidele din Cupa UEFA. De asemenea, latifundiarul din Pipera s-a aratat incantat ca Radoi va juca impotriva celor de la Galatasaray, pentru ca moralul echipei sa fie unul si mai bun.
Dupa inceputul ezitant din campionat, Steaua da maine seara piept cu turcii de la Galata�saray in ceea ce s-ar putea transforma intr-o noua calificare, a treia consecutiva, a ros-albastrilor in Liga Campionilor. Prilej bun pentru finantatorul din Ghencea sa faca unele consideratii pe marginea partidei de pe "Ali Sami Yen". "Inainte de meciul cu Iasiul am spus ca gandurile mele sunt la partida cu Galatasaray. Chiar daca n-ar fi o calificare, am intra in grupele Cupei UEFA si asta m-ar consola cat de cat. Avem o mica sansa in plus fata de Galatasaray pentru ca turcii nu au meciuri in picioare si au cativa jucatori accidentati, desi si noi avem. Postul lui Lacatus nu depinde de aceasta partida, insa, daca el nu termina pe locul doi la finalul campionatului, probabil ar pleca singur. Eu nu il dau afara. Conteaza foarte mult ca Radoi a ramas la Steaua in primul rand pentru moralul echipei. Nu am vorbit ca de la nas la fin, pentru ca eu nu fac diferente intre jucatori. Vorbesc la sala de masa cu fiecare, nu in particular. I-am spus ca l-as lasa sa plece doar ca sa fie fericit. Pai, Inter voia sa nu joace pana pe 30 august nici un joc, ca atunci se hotarau daca il vor sau nu! El mi-a spus ca ce, a ajuns sa cerseasca la portile Interului? Nu a fost dezamagit si asta m-a multumit mult. Indiferent de ce se va intampla, el va ramane toata viata la Steaua", a spus Gigi Becali, care insista ca Toja, mijlocasul columbian venit acum o saptamana de la FC Dallas, sa fie titular la Istanbul! "Sa vedem cum se va descurca Toja la antrenamente. Poate ca va juca inca din primul minut cu Galatasaray, pentru ca nu avem pe cine sa bagam pe banda stanga dupa accidentarea lui Szekely. O sa castigam cu 2-0 la Istanbul, ca sa ne asiguram calificarea!", a declarat Gigi Becali.
Cristian MUNTEANU 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
gigi, gigi...   de BeDeii vechi si NOI
A r h i v a
  La o "musca" de bronz!    
  Surprize culinare olimpice    
  PROGRAMUL SPORTIVILOR ROMANI    
  Stiri pe scurt    
  Negru batut la meci!    1 comentariu
  Chiacu se da la Dinamo    
  LIGA I    2 comentarii
  Flotila romaneasca spre aur    
  Premiera pentru Hanescu    
  Fara emotii cu gazdele    
 Top afisari / comentarii 
 Secretele ruso-israeliene din Georgia (4401 afisari)
 Testamentul lui Petru cel Mare. Varianta 2008 (3087 afisari)
 A doua Cecenie (3022 afisari)
 Firmanul Patapievici-Mihaies (2630 afisari)
 Fii de nazisti au devenit evrei (2614 afisari)
 Pilotul avionului care ii transporta pe presedintii Poloniei, Ucrainei si tarilor baltice a refuzat sa aterizeze in Georgia (3663 afisari)
 Cheeky Girls, topless in Spania (FOTO) (2960 afisari)
 Roman Abramovici, tinut la usa unui restaurant exclusivist din Italia (2890 afisari)
 Experti rusi: Moscova trebuie sa refaca URSS (2545 afisari)
 Rusii se indreapta spre Tbilisi, Occidentul, spre Teheran  (2341 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00786 sec.