Ziua Logo
  Nr. 4308 de marti, 12 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Surprize culinare olimpice
-- Daca in Satul Olimpic se gasesc meniuri pe toate gusturile, din gastronomia mediteraniana sau cea traditionala asiatica, in schimb, in oras, poti savura scorpioni, frigarui cu lacuste, gandacei sau serpi!
Dupa cum aminteam si intr-o corespondenta anterioara, principala incinta cu specialitati culinare, situata intr-o cladire impunatoare, o gasesti chiar la intrarea in "oraselul" sportivilor si are o capacitate de 10.000 de locuri, cu regim de autoservire. Normal, iti poti alege si desertul sau bautura racoritoare preferate. Din loc in loc, gasesti si automate cu bauturi Coca-Cola, pe care le poti activa, gratuit, cu un fel de breloc care poarta insemnele firmei. Si cum in Satul Olimpic exista adevarate cartiere de blocuri, A, B, C etc (delegatia noastra sta in A 12), in fiecare mai poti manca pe saturate in alte cantine cochete, de dimensiuni normale, avand la dispozitie un meniu variat, de la creveti prajiti, la fripturi la gratar sau crenvursti cu mustar. Din pacate, mass-media prezenta aici nu este la fel de norocoasa. De altfel, de duminica, in urma unor recla�matii repetate, preturile s-au injumatatit, dupa ce pana acum erau exorbitante in comparatie cu preturile de la restaurantele din oras. In "Media Press Center" ai la dispozitie un McDonald's, un restaurant cu tot ce ai pofta, dar si un mic barulet, la intrare, fara bauturi alcoolice, iar la etajul trei o terasa. De altfel, fiecare loc de competitie este dotat cu "locuri de relaxare", unde exista gratuit cafea, ciocolata, capu�cino, ceaiuri, biscuiti, fructe, iar la ora pranzului poti "prinde" chiar si niste sandvisuri. In schimb, pentru cei din "familia olimpica", aceste spatii sunt dotate mai consistent, cu mancare traditionala calda, iaurt, lapte, dar si vinuri, in special rosii, sau bere! In oras, poti avea si surprize! Astfel, deunazi, Alexandru Epuran, seful nostru de misiune, imi povestea ca a dat peste o strada celebra aici, pe gustul celor cu nervii tari. Chiar in spatele "Hotelului Beijing", unde sunt cazati sefii Comitetelor Olimpice Nationale, sunt restaurante unde poti degusta scorpioni, frigarui cu lacuste, feluriti gandacei sau chiar serpi!
A r h i v a
  La o "musca" de bronz!    
  PROGRAMUL SPORTIVILOR ROMANI    
  Stiri pe scurt    
  Negru batut la meci!    1 comentariu
  Chiacu se da la Dinamo    
  Gigi Becali: "E bine si-n UEFA!"    1 comentariu
  LIGA I    2 comentarii
  Flotila romaneasca spre aur    
  Premiera pentru Hanescu    
  Fara emotii cu gazdele    
 Top afisari / comentarii 
 Secretele ruso-israeliene din Georgia (4401 afisari)
 Testamentul lui Petru cel Mare. Varianta 2008 (3087 afisari)
 A doua Cecenie (3022 afisari)
 Firmanul Patapievici-Mihaies (2630 afisari)
 Fii de nazisti au devenit evrei (2614 afisari)
 Pilotul avionului care ii transporta pe presedintii Poloniei, Ucrainei si tarilor baltice a refuzat sa aterizeze in Georgia (3663 afisari)
 Cheeky Girls, topless in Spania (FOTO) (2960 afisari)
 Roman Abramovici, tinut la usa unui restaurant exclusivist din Italia (2890 afisari)
 Experti rusi: Moscova trebuie sa refaca URSS (2545 afisari)
 Rusii se indreapta spre Tbilisi, Occidentul, spre Teheran  (2341 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00837 sec.