Ziua Logo
  Nr. 4305 de vineri, 8 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Blestemul Cavalerului Negru
-- Noul film din seria Batman, intitulat "The Dark Knight" risca sa devina un nou "Poltergeist", al secolului XXI, si nu pentru ca ambele filme au accente horror, ci pentru "blestemul" care pare sa-i loveasca pe protagonistii lor si care are toate ingredientele pentru a se transforma intr-o legenda neagra, noteaza ziarul El Pais.
Primul "blestemat" a fost Heath Ledger, a carui moarte subita la numai 28 de ani a emotionat o lume intreaga. Actorul din "Cavalerul Negru" care a jucat rolul personajului negativ The Joker a murit in urma unei supradoze accidentale de me�dicamente cand filmul se afla in post-productie. Dupa premiera nu au lipsit vocile care au cerut un Oscar pentru fostul cowboy homosexual din filmul lui Ang Lee.
Cu prilejul premierei mondiale a filmului la Londra, protagonistul principal care il intruchipeaza pe Batman, Christian Bale, a petrecut cateva ore in arest dupa ce a fost acuzat de violenta domestica. Actorul a fost denuntat de mama si de sora lui care l-au acuzat ca le-a agresat intr-un hotel din capitala britanica. Scotland Yard-ul a amanat arestarea pentru ca Bale sa poata participa la premiera. Ultima victima a acestui blestem este Morgan Freeman, care il interpreteaza pe Lucius Fox in ultima serie Batman. Actorul a fost implicat duminica, 3 august, intr-un grav accident de trafic in sudul SUA fiind internat de urgenta intr-un spital din Memphis, desi viata lui este in afara oricarui pericol. Actorul se simte "bine" dupa ce a fost operat la bratul fracturat si va ramane in spital cel putin o saptamana. Accidentul a avut loc in timp ce masina pe care Freeman o conducea pe autostrada 32 a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat de cateva ori. Potrivit politiei, nu exista indicii potrivit carora actorul s-ar fi aflat sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor, dar nu se elimina posibilitatea sa fi adormit la volan. Mai mult decat atat, in momentul accidentului, Morgan Freeman era in divort, acesta despartindu-se de sotia sa, Myrna Colley-Lee, cu care este casatorit de 24 de ani.
Film record
Pe langa coincidentele nefaste, "Cavalerul Negru" reuseste, de la lansare sa bata record dupa record. De exemplu, acesta a devenit filmul care a atins cel mai rapid pragul de 400 de milioane de dolari, in doar 18 zile. Recordul precedent a fost stabilit in 2004 de "Shrek 2", care a obtinut incasari de 400 de milioane de dolari in cinematografele din America de Nord in 43 de zile. In mai putin de trei saptamani de la lansare, "Cavalerul Negru" ocupa deja al optulea loc in topul filmelor cu cele mai mari incasari in box office-ul nord-american, fiind productia care a atins cel mai rapid pragurile de incasari de 200 si 300 de milioane de dolari.
Recordul absolut de incasari in America de Nord este detinut, din 1997, de "Titanic", cu 600,8 milioane de dolari, acesta fiind urmat de "Razboiul stelelor" (461 de milioane de dolari) si de "Shrek 2" (436,5 milioane de dolari). (M. BICA)
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
Grajdanin evRuSS ! ia treci matalutza la raporT ! ... cum se face ca    de Smekerezada
Scurt pe doi-Cei care se bucura de suferinta unor oameni invocand imbecilul motiv ca ar promova    de Evreu-rus
eu nu l-am vazut...dar cred ca e tare pentru ca "VIATA BATE FILMUL"   de BeDeii vechi si NOI
Stupede filme   de hej
A r h i v a
  Teatrul in care a debutat Shakespeare    1 comentariu
  Pe urmele familiei lui Tutankhamon    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Salarii nesimtite din banii nostri (4262 afisari)
 Guvernul, intre potenta si impotenta (1505 afisari)
 Tari si militieni (1114 afisari)
 Poneiul cu svastica in dezbatere publica (1095 afisari)
 Semnatura electronica ramane pe hartie (978 afisari)
 Ziua butonului rosu se apropie pentru Big Bang  (2235 afisari)
 Georgia s-a aruncat intr-un demers hazardat impotriva Osetiei de Sud (1775 afisari)
 Violata si vanduta pentru 400 de lei si doua vaci (1684 afisari)
 Armata rusã ºi armata georgianã, in cifre (1630 afisari)
 Surpriza: Miss Univers, la un pas de a-si pierde titlul din cauza unor fotografii nud (1577 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00869 sec.