Ziua Logo
  Nr. 4304 de joi, 7 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Razboi Becali-Prunea
-- Dupa ce l-a acuzat pe Florin Prunea ca este un hot, finantatorul Stelei va fi chemat in fata Comisiei de Disciplina * Becali a mai afirmat ca federalul dadea telefoane arbitrilor care erau delegati la meciurile celor de la Dinamo
Latifundiarul din Pipera l-a lasat pe Mircea Sandu in pace si l-a luat in colimator pe Florin Prunea, cel despre care spune ca a dirijat anumite arbitraje in favoarea celor de la Dinamo, pe baza relatiilor bune dintre fostul tricolor si Cristi Borcea. De asemenea, finantatorul ros-albastrilor l-a amenintat cu o corectie fizica si pe Daniel Cernat, presedintele Comisiei de Disciplina al FRF
Gigi Becali pare a fi intrat intr-o perioada intunecata a existentei sale. Dupa inceputul ezitant al Stelei din campionat, dupa tragerea la sorti, din Liga campionilor, total nefavorabila, acum se pare ca finantatorul Stelei este luat peste picior de Mircea Sandu, care rade de eforturile acestuia de a-l schimba din fruntea FRF, si este atacat de catre Florin Prunea, care l-a reclamat Comisiei de Disciplina dupa ce se pare ca Becali l-a facut "hot". Fi�nantatorul a incercat sa se apere in conferinta de presa organizata cu prilejul prezentarii lui Toja. "Cui i-am spus eu ca Prunea e hot? A scris unul o minciuna intr-un ziar si acum ma duc la Comisie. Daca ma duc, ma duc ca sa ii dau doua picioare lui Cernat (n.r. - Daniel Cernat, presedintele Comisiei de Disciplina a FRF). Nu pentru ca este seful Comisiei, ci pentru jigniri, este o chestie par�ticulara. Pai ma jigneste pe mine papagalul asta? Ii dau si doua palme, ca e mascarici. Ii dau, ca e o jigodie care m-a jignit". Daniel Cernat afirmase acum cateva saptamani ca Gigi Becali n-ar mai trebui sa dea dovada de "de creier de maimuta in corp de miliardar".
Chiar daca finantatorul stelist a negat ca l-ar fi facut "hot" pe Prunea, totusi Gigi Becali l-a acuzat pe Florin Prunea ca incearca sa-i influenteze pe arbitri cand este observator. "E posibil ca Prunea inca sa mai faca din astea, cum facea anul trecut: <<Vezi ca arbitrezi pe Dinamo, e domnul Borcea langa mine, ai inteles? Sa aplici legea!>>. Ca generalul Nitu pe vremuri. Adica: <<Mi-e prieten Borcea, ai grija ce faci!>>. Intrebati-l pe Mititelu despre Prunea, ce i-a zis Prunea cand a jucat el cu CFR. De arbitri vechi mi-e frica, pentru ca fac parte din malaxor. Acum sunt multi arbitri tineri, a avut idee buna Lupescu", a concluzionat el.
In afara de Toja, se pare ca la Steaua va ajunge pana la urma si Abel Gomes, jucatorul Murciei. "S-a vorbit direct cu Abel Moreno si ne-a zis sa nu ne facem probleme, ca vine, fara sa se implice impresarul. Acesta voia si el niste bani, asa ca nu mai vroiam sa-l luam pe Abel. Dar m-a impresionat ca a refuzat Dinamo, asa ca-l luam acum noi", a declarat Gigi Becali.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Chitu reclamat la FRF si UEFA    
  Academia de caractere Dinamo    
  Stiri pe scurt    
  "Am incredere in olimpicii nostri"    
  Ravase olimpice    
  Flacara olimpica in Beijing    
  Remiza intre favorite    
 Top afisari / comentarii 
 SIE si SRI ne spioneaza prin satelit (4304 afisari)
 Sfarsitul sau nesfarsitul lui Daniel Morar (1965 afisari)
 Oprescu da piept cu "Basarab" (1268 afisari)
 Rusia ridica Scutul (1127 afisari)
 Inlocuitor pentru Morar (898 afisari)
 Bulgaria va fi lovita de un virus periculos ce ar putea ameninta si Romania (3288 afisari)
 S-a trezit in timp ce medicii se pregateau sa-i faca autopsia  (3179 afisari)
 Un angajat roman al ICR New York, in ipostaze indecente  (2784 afisari)
 Atentie la webcamul de pe computer! (2511 afisari)
 Un brazilian a facut sex cu 400 de vaci (1730 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01006 sec.