Ziua Logo
  Nr. 4300 de sambata, 2 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
FRF somata de FIFA
Federatia condusa de Mircea Sandu (foto) a intrat in atentia Comitetului Disciplinar al forului international deoarece nu a raspuns unei adrese din 20 iulie, prin care era obligata sa instiinteze FIFA de aplicarea unei decizii a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in cazul Politehnica Timisoara.
FRF trebuia sa anunte oficial aplicarea in totalitate a deciziei TAS, masurile luate pe plan intern (n.r. - "Poli" 1921 Stiinta si-a schimbat numele in FC Timisoara, noile culori ale clubului banatean, patronat de Marian Iancu, fiind alb-mov-negru) nefiind in masura sa-l satisfaca pe italianul Claudio Zambon, reprezentantul FC Politehnica Timisoara. Zambon a facut memoriu la FIFA, iar forul de la Z�rich a somat FRF sa trimita pana pe 6 august toate documentele, inclusiv echipamentul de joc al echipei lui Iancu, in caz contrar federatia de la Bucuresti urmand sa fie sanctionata! In fapt, Zambon este nemultumit ca FC Timisoara joaca tot in violet si ca n-a primit compensatia financiara fixata de TAS, 5.000 de euro pentru fiecare meci jucat de banateni incepand cu 5 decembrie 2006. La mijloc este un tertip al lui Justin Stefan, jurist al FRF si avocat al lui Iancu la TAS in procesul cu Zambon (!), care incearca sa reduca aceste compensatii la o viitoare sedinta a Curtii de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul FRF.
Timisoara peste tot
Clubul lui Iancu mai are in acest moment doua litigii importante. Primul este cel cu Daminuta, fotbalist care ar fi semnat deja cu Inter Milano si al carui caz a ajuns la TAS, iar al doilea este cel cu CS Otopeni, grupare care n-a primit nici un ban desi doi jucatori, Fl. Sandu si Cojocnean, au fost tranferati de timisoreni acum 10 luni pentru suma totala de 870.000 de euro! Legat de disputa cu nou-promovata din Otopeni, trebuie mentionat ca FC Timisoara avea interdictie la transferuri si risca neprogramarea in Liga I, insa o sedinta pe fuga a Comisiei pentru Statutul Jucatorului, tinuta cu o zi inainte de startul campionatului, a anulat, pentru moment, cele doua masuri! (MIG)
A r h i v a
  S-a dus norocul Stelei!    
  Lucescu jr. da tarcoale    
  LIGA I    
  Stiri pe scurt    
  Minunile Chinei    
  Antoci si Vasiloiu au cedat    
 Top afisari / comentarii 
 Iliescu in pat cu Elena (14393 afisari)
 Mascarada (1610 afisari)
 Lichidarea lui Karadzici (1546 afisari)
 Omorat de urs in centrul Brasovului (1413 afisari)
 In veci! (1195 afisari)
 Stefan Andrei: Saddam Hussein vroia sa ne dea in 1989 500.000 de tone de petrol in contul datoriei catre Romania (4825 afisari)
 Kelly din "Familia Bundy", diagnosticata cu cancer (1469 afisari)
 Un membru al Guvernului, numit "imbecil" de Traian Băsescu (video) (1405 afisari)
 65 de ani de la bombardamentele americane asupra Ploiestilor (video) (1357 afisari)
 Regizorul Guillermo del Toro: La 15 ani, am fost urmarit de extraterestri  (1320 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00926 sec.