Ziua Logo
  Nr. 4300 de sambata, 2 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Politist sub acoperire lovit cu toporul
-- Agentul, in varsta de 24 de ani, a ajuns in stare grava la spital avand o fractura craniana
Un politist in varsta de 24 de ani aflat in misiune sub acoperire a ajuns la spital, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost atacat si lovit in cap cu un topor de un membru al unui clan interlop din Capitala, un alt om al legii fiind ranit usor la o mana.
Politistul lovit in cap a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu rani grave. Barbatul care l-a atacat pe politist, Margean Ragalie, a fost arestat. Medicii de la Spitalul Floreasca evalueaza starea politistului pentru a stabili daca acesta poate fi operat, dupa ce a suferit o fractura craniana. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, omul legii a suferit "o fractura craniana cu infundare, la limita operabilitatii". Politistul este constient, iar starea sa este buna, insa doctorii au rezerve privind o interventie chirurgicala, a precizat Oprita.
Politistul care a fost lovit cu toporul in cap era in civil, facand parte dintr-o echipa care ancheta un caz de furt de masini. Acesta este agent la flagrant, la Serviciul Investigatii Criminale al Politiei Sector 1, pe cazuri de furturi de masini. Omul legii a intervenit intr-o cearta dintre agresor si soferul unui troleibuz pe care acesta il blocase cu masina. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Mediafax, joi seara, in jurul orei 21.10, patru politisti in civil se aflau in zona Foisorul de Foc, cand a aparut Margean. Acesta se afla intr-un BMW condus de o femeie, care a oprit in rond si a blocat cir�culatia unui troleibuz. Agresorul politistilor si soferul de troleibuz s-au luat la cearta, iar unul dintre politistii aflati in misiune a intervenit, moment in care Margean l-a ranit usor la mana cu un cutit, dupa care a disparut. Potrivit Politiei Capitalei, dupa aproximativ zece minute Margean s-a intors la locul incidentului, inarmat cu un topor cu o coada de aproximativ un metru lungime si i-a atacat din nou pe membrii echipei de politisti, lovind in zona capului un alt om al legii. Agresorul a fost imobilizat si incatusat la scurt timp. Potrivit unor martori, inainte de incidentul cu oamenii legii, agresorul avusese un alt conflict cu mai multe persoane, acestea lovind BMW-ul cu rangi de fier. Avocatul lui Ragalie, Livia Andrei, a declarat ca acesta se afla intr-o masina, la volanul careia era concubina sa. Autoturismul a blocat linia troleibuzului, si, ulterior, Ragalie a inceput sa se certe cu soferul autovehiculului. Potrivit avocatului, Ragalie avea in mana un brigeag de mici dimensiuni atunci cand a coborat din masina, dar in momentul in care la fata locului au aparut cinci politisti in civil, acesta a fugit, fiind speriat. La mica distanta de locul incidentului, acesta ar fi gasit pe jos o bata, dupa care nu-si mai aminteste ce s-a intamplat, pentru ca bause un litru de votca, a sustinut avocatul. Aparatorul lui Ragalie a sustinut ca acesta a fost batut la Sectia 8 de Politie, unde a fost audiat, joi noaptea, si ca doreste sa faca plangeri penale impotriva politistilor de la aceasta sectie. Intrebat daca Ragalie l-a lovit in cap pe un politist cu toporul, avocatul a spus: "Nu exista niciun topor".
Bogdan GALCA 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Pai, daca io eream in locu' lui...   de cotrofelnitza
a gasit pe jos o bita si a luat'o speriatul,bita avind picioare si l'a rugat frumos   de silviana
A r h i v a
  Sute de kilograme de heroina capturate    1 comentariu
  Crime in familie    
  Accident cu 11 raniti langa Brasov    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Iliescu in pat cu Elena (14393 afisari)
 Mascarada (1610 afisari)
 Lichidarea lui Karadzici (1546 afisari)
 Omorat de urs in centrul Brasovului (1413 afisari)
 In veci! (1195 afisari)
 Stefan Andrei: Saddam Hussein vroia sa ne dea in 1989 500.000 de tone de petrol in contul datoriei catre Romania (4825 afisari)
 Kelly din "Familia Bundy", diagnosticata cu cancer (1469 afisari)
 Un membru al Guvernului, numit "imbecil" de Traian Bãsescu (video) (1405 afisari)
 65 de ani de la bombardamentele americane asupra Ploiestilor (video) (1357 afisari)
 Regizorul Guillermo del Toro: La 15 ani, am fost urmarit de extraterestri  (1320 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01000 sec.