Ziua Logo
  Nr. 4298 de joi, 31 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Argaseala da din casa
Relatia dintre jucatorii Stelei si presedintele Valeriu Argaseala este tot mai incordata ca urmare a modului in care acesta din urma se comporta cu ros-albastrii. Ultima fapta pe care fotbalistii din Ghencea i-o reproseaza este legata de ajungerea in presa a Regulamentului de Ordine Interioara
Un ziar de specialitate publica, in urma cu cateva zile, un act care punea bazele codului dupa care se vor ghida fotbalistii Stelei cel putin in urmatorul sezon. Primele pe care acestia le vor incasa, care vor fi, pentru prima data in perioada Becali, luate dupa un numar de puncte, si nu dupa fiecare partida incheiata cu un rezultat favorabil, amenzile, premierile pentru Liga Campionilor, toate erau scrise in ceea ce se numeste Regulamentul de Ordine Interioara pe care l-au pus la punct fotbalistii, in frunte cu capitanul Mirel Radoi. Numai ca aparitia acestui document in presa a starnit manie in randul jucatorilor, acestia fiind profund nemultumiti ca actul care punea ordine in vestiarul Stelei a ajuns sub ochii tuturor.
Principalul vizat de "scurgerea" informatiei este Valeriu Argaseala, singurul ce putea instraina ROI, si jucatorii deja au inceput sa se contreze fatis cu acesta din urma. Numai ca nu-i pot face mare lucru, iar Argaseala profita de asta, pentru ca presedintele executiv al Stelei este foarte apreciat de catre Gigi Becali, iar jucatorii se tem sa se duca la patronul lor pentru a se plange de fostul arbitru, pentru a nu pica ei in dizgratia latifundiarului. Se pare insa ca deja mai multi fotbalisti i-au reprosat lui Argaseala predarea Regulamentului de Ordine Interioara presei, reprosuri pe care presedintele a incercat sa le pareze spunand ca nu el ar trebui sa fie cel incriminat si ca altcineva ar fi facut aceasta manevra.
Un alt lucru care i-a deranjat pe jucatori a fost luarea peste picioar a lui Bostina, fostul lor coechipier, de catre acelasi Argaseala, cel care spusese ca golul dinamovistului, marcat cu piciorul drept, a fost anulat pentru ca "Bostina nu stie sa traga decat cu stangul".
Cert este ca relatia dintre fotbalistii vechi ai Stelei si Argaseala este foarte aproape de a se rupe si de a da nastere unui nou conflict in Ghencea.
Cristian MUNTEANU 
 Afisari: 570  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Sat Olimpic de vis    
  Senocico in tribune    
  Stiri pe scurt    
  Steaua si Dinamo, vehicule de santaj    1 comentariu
  Sepsi dorit in "Groapa"    
 Top afisari / comentarii 
 Ridicarile Ontanu-Ciuclea (2066 afisari)
 Alegeri mascate (1843 afisari)
 Steaua si Dinamo, vehicule de santaj (1788 afisari)
 Testul Morar (1383 afisari)
 Sfarsitul lumii vechi sau ce va face "generatia mea" (1307 afisari)
 Parasit de nevasta dupa ce extensia penisului a cedat in timpul actului sexual (3947 afisari)
 Acuzata de impostura intr-un mail remis presei, Printesa Brianna Caradja spune ca e hartuita de sotul pe care l-a parasit (2937 afisari)
 "Veronica" se intoarce si cere 20 de mii de euro drepturi de autor (2764 afisari)
 Cel mai vechi banc din lume dateaza din 1600 i.Hr (2533 afisari)
 Hugh Hefner, atras de o ucraineanca sexy (2191 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00837 sec.