Ziua Logo
  Nr. 4298 de joi, 31 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Senocico in tribune
-- Antrenorii reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici si Dumitru Musi, au decis ca Ani Senocico sa fie "rezerva de lux" a lotului tricolor care va evolua la JO 2008.
Avand la dispozitie cele mai valoroase 15 jucatoare ale momentului din handbalul romanesc, antrenorii Gheorghe Tadici si Dumitru Musi au avut de luat o decizie extrem de grea. Cine va fi rezerva la JO 2008? Dupa ce au cantarit bine fiecare varianta, cei doi s-au decis s-o tina in tribune la Beijing pe centrul clujean Mihaela Ani Senocico, care nu va putea intra in Satul Olimpic, dar va avea dreptul sa fie inclusa in lotul tricolor dupa derularea meciurilor din faza grupelor, in cazul unei accidentari nedorite a uneia dintre jucatoarele noastre ori in cazul in care staff-ul tehnic decide ca aceasta schimbare va fi benefica intereselor de moment ale echipei nationale. Din cate se pare, la decizie a cantarit destul de greu faptul ca Mihaela Ani Senocico nu este o aparatoare prin excelenta. Astfel, echipa Romaniei se va deplasa la Beijing cu un lot in care se regasesc trei portari, Luminita Hutupan Dinu, Tereza Paslaru si Talida Tolnai, trei extreme, Valentina Elisei-Ardean, Ramona Maier si Ada Nechita-Olteanu, doi pivoti, Ionela Galca-Stanca si Florina Barsan, precum si sase interi si centri, Narcisa Lecusanu, Aurelia Bradeanu, Carmen Amariei-Lungu, Valeria Bese, Cristina Neagu si Adina Meirosu. Asadar, noua sportive de la Oltchim Rm. Valcea, trei de la Rulmentul Brasov, si cate una de la ETO Gyor si "U" Jolidon Cluj.
Tiberiu RIST 
A r h i v a
  Sat Olimpic de vis    
  Stiri pe scurt    
  Steaua si Dinamo, vehicule de santaj    1 comentariu
  Argaseala da din casa    
  Sepsi dorit in "Groapa"    
 Top afisari / comentarii 
 Ridicarile Ontanu-Ciuclea (2066 afisari)
 Alegeri mascate (1843 afisari)
 Steaua si Dinamo, vehicule de santaj (1788 afisari)
 Testul Morar (1383 afisari)
 Sfarsitul lumii vechi sau ce va face "generatia mea" (1307 afisari)
 Parasit de nevasta dupa ce extensia penisului a cedat in timpul actului sexual (3947 afisari)
 Acuzata de impostura intr-un mail remis presei, Printesa Brianna Caradja spune ca e hartuita de sotul pe care l-a parasit (2937 afisari)
 "Veronica" se intoarce si cere 20 de mii de euro drepturi de autor (2764 afisari)
 Cel mai vechi banc din lume dateaza din 1600 i.Hr (2533 afisari)
 Hugh Hefner, atras de o ucraineanca sexy (2191 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00799 sec.