Ziua Logo
  Nr. 4296 de marti, 29 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Santaj prietenesc
Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a apreciat ca anuntul PSD privitor la introducerea unei motiuni de cenzura in cazul in care Guvernul isi finalizeaza intentia de a constitui un "campion energetic", format din Hidroelectrica si complexele de la Turceni si Rovinari, reprezinta un "santaj prietenesc" la adresa liberalilor. "Cred ca mai au ceva de obtinut. PNL se pregateste de o noua rectificare de buget inainte de alegerile din noiembrie". (A.I.)
A doua sansa
Apropiatii Monei Musca se straduiesc sa convinga electoratul ca fosta deputata PL-D merita sa candideze pentru un fotoliu de parlamentar. "Cred ca ea a platit cu varf si indesat o greseala facuta in tinerete. S-a retras din viata politica si cred ca orice om are dreptul la o a doua sansa", a declarat ieri prim-vicepresedintele pedelist, Theodor Stolojan. Mona Musca a demisionat din Parlament anul trecut, dupa ce instanta a mentinut verdictul de politie politica primit de la CNSAS. (C.A.)
Baza SUA la vecini
SUA incepe in iarna constructia unei baze militare permanente in Bulgaria, informeaza revista americana Stars and Stripes. Publicatia prezinta detalii si despre viitoarele cladiri americane din Romania, insa nu mentioneaza locul exact in care va fi amplasata baza militara a SUA de la sud de Dunare. Noua constructie va putea adaposti 2500 de militari americani. Soldatii vor folosi, cel mai probabil, poligonul din Novo Selo si bazele aeriene de la Bezmer si Graf Ignatievo, precum si depozitul de la Aytos. (L.P.)
Zi neagra in Irak
Un atac sinucigas comis, ieri dimineata, in timpul unei manifestatii a kurzilor, in orasul Kirkuk, din nordul Irakului, s-a soldat cu moartea a cel putin 22 de persoane si ranirea altor 50. O alta explozie a unei bombe, produsa, tot ieri, pe un drum din apropiere de orasul Baquba a ucis patru persoane. Bomba artizanala a explodat la trecerea vehiculului in care se aflau cei patru. La Bagdad, cel putin 25 persoane au fost ucise si peste 90 ranite in doua atentate cu bomba. Deflagratiile s-au produs in timp ce mii de siiti se aflau in capitala irakiana pentru un pelerinaj religios. (I.C.)
 Afisari: 145  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Pai cum vine asta?   de Atamild
A r h i v a
  Apel pentru reconfirmarea lui Morar    20 comentarii
  Carnagiu terorist la Istanbul    4 comentarii
  PCM vrea in UDMR    1 comentariu
  John McCain anti - Moscova    27 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Unde se ascundea unitatea secreta anti-KGB (4499 afisari)
 Alocatii pentru copii la nivel european (3233 afisari)
 Inima putreda a Bucurestilor (2411 afisari)
 Viitura ucrianeana ameninta Moldova (2234 afisari)
 Larry King divorteaza a saptea oara (1408 afisari)
 Scandal sexual la Primaria Bucurestilor: "Directorul Iftimoaie a incercat sa ma dezbrace si sa ma suie pe birou" (VIDEO) (6540 afisari)
 O clinica din Siberia lungeste picioarele pacientilor cu 10 centimetri in schimbul a 150 de mii de dolari (2838 afisari)
 Patru hoteluri de pe litoralul bulgaresc dau faliment, in fiecare saptamana (2599 afisari)
 Bush semneaza condamnarea la moarte a unui soldat american (2381 afisari)
 Un cuplu de romani face show in SUA: Barbatul a condus beat cu sotia pe capota (2003 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00885 sec.