Ziua Logo
  Nr. 4296 de marti, 29 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Taher se opune demiterii
-- Patronul Rapidului, despre care Florea a spus ca i-a oferit 500.000 de euro lui Sandu pentru ca Steaua sa fie exclusa din cupele europene, a anuntat ca giulestenii nu sunt de acord cu inlaturarea sefului FRF, aceeasi pozitie fiind adoptata si de Adrian Mititelu, de la Universitatea Craiova
Foto: ROMPRES
In sprijinul lui Mircea Sandu s-au exprimat mai multi presedinti de club din Liga I, ultimul fiind Fathi Taher, noul boss din Giulesti. "N-am vorbit cu toata conducerea Rapidului, dar, din discutiile noastre de pana acum, noi nu agream schimbarea conducerii FRF. Trebuie sa fie fapte, nu vorbe. Nu se poate sa ne luam asa, dupa zvonuri. Nu este nimic concret, nu poti sa faci din acuzatie vinovatie. Noi n-am fi de acord cu demiterea lui Mircea Sandu", a spus Taher. Acesta a amintit de "cazul bricheta", apreciind ca nedreptatea facuta Rapidului nu este din vina Nasului. "Nu are nici o legatura ce s-a intamplat in <<cazul bricheta>>, faptul ca am fost dezavantajati atunci, cu acuzatiile de acum la adresa conducerii federatiei. Nu pot sa iau o pozitie pro sau contra cuiva, daca decizia intr-un caz este in avantajul sau in dezavantajul meu. Trebuie cantarit daca e drept sau nu. In cazul bricheta, n-a fost corecta decizia arbitrului, nu pot sa spun ca federatia ne-a facut ceva. Nu are nici o legatura Mircea Sandu cu asta", a concluzionat Taher. Adrian Mititelu este si el alaturi de seful FRF: "Mircea Sandu este imbatabil. Se face o greseala ca se doreste indepartarea lui. Nu vad cine ar putea sa-i ia locul. Poti fi mare fotbalist, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii si mare conducator. Sandu ar trebui sustinut si cred ca ar trebui lasat inca 7-8 ani de acum inainte. Nu la el este buba, ci in alta parte, daca tot se doreste schimbarea lui, sa creasca pe cineva, insa nu tot de acolo, din zona aia, sa se caute si in centru, nu doar din Bucuresti, pentru ca acolo este prea multa influenta". (B.G.)
A r h i v a
  Campioana joaca tare    1 comentariu
  Cornel Penescu: "Presedintii iau spaga"    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA I    
  Stiri pe scurt    
  Nasu' in campanie    
  Gigi strange semnaturi    
  Voiculescu reclamat    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Unde se ascundea unitatea secreta anti-KGB (4499 afisari)
 Alocatii pentru copii la nivel european (3233 afisari)
 Inima putreda a Bucurestilor (2411 afisari)
 Viitura ucrianeana ameninta Moldova (2234 afisari)
 Larry King divorteaza a saptea oara (1408 afisari)
 Scandal sexual la Primaria Bucurestilor: "Directorul Iftimoaie a incercat sa ma dezbrace si sa ma suie pe birou" (VIDEO) (6540 afisari)
 O clinica din Siberia lungeste picioarele pacientilor cu 10 centimetri in schimbul a 150 de mii de dolari (2838 afisari)
 Patru hoteluri de pe litoralul bulgaresc dau faliment, in fiecare saptamana (2599 afisari)
 Bush semneaza condamnarea la moarte a unui soldat american (2381 afisari)
 Un cuplu de romani face show in SUA: Barbatul a condus beat cu sotia pe capota (2003 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00909 sec.