Ziua Logo
  Nr. 4296 de marti, 29 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Nasu' in campanie
Mircea Sandu a iesit ieri din nou la rampa in "cazul valiza", insa acesta a fost doar pretextul pentru a incerca sa domoleasca un curent de opinie impotriva sa aparut in ultimele zile din partea mai multor cluburi. Acuzat si aproape dovedit ca a incercat sa influenteze CAF-ul, amenintat de Gigi Becali cu inlaturarea din conducerea federatiei, Nasu' a iesit la contraatac, chiar daca tonul sau s-a vrut a fi unul impaciuitor.
Referitor la "cazul valiza", Mircea Sandu a precizat ca decizia CAF, de a anula depunctarea Stelei, ramane definitiva, iar dosarul va fi redeschis doar daca Procuratura va stabili, in cadrul anchetei sale, ca a fost vorba de coruptie la Cluj si va trimite cazul la tribunal. Singura masura concreta care se va lua dupa acest scandal va fi demiterea comisiei care a gresit, dupa ce Dumitru Costin si Constantin Anghelache vor stabili vinovatii. In rest, acuzatii catre Daniel Florea, pigmentate cu o vizionare a unei declaratii a acestuia, in care spunea ca nu a fost in nici un fel influentat in luarea deciziilor, tot felul de deturnari ale ingerintelor sale si ale lui Lupescu in treaba comisiei. Mircea Sandu a tratat cu lejeritate intentia declarata a lui Gigi Becali de a-l inlatura de la sefia FRF, dar felul in care si-a organizat conferinta de presa, cu Lupescu, Kassai si Prunea alaturi, precum si discursul sau, au avut un aer electoral. Nasu' a precizat clar ca nu intentioneaza sa plece din fruntea FRF si nici sa renunte la vreunul dintre colaboratorii sai de nadejde. "Este o unitate de monolit a acestei echipe impotriva atacurilor, dar noi vom continua angajamentele de a moderniza fotbalul romanesc, indiferent de rezistenta. Echipa pe care o am ramane, munceste si isi va duce mandatul pana la capat", a spus Sandu. Seful federatiei a vorbit si despre "opozitiei", dupa ce verii Becali l-au amenintat fatis ca vor face totul pentru a-l inlatura. "Ei au declarat ca reprezinta opozitia, dar cred ca membrii Adunarii Generale nu vor sa devina servitori la curtea regelui si nu cred ca se vand pe doi techini. Oamenii sunt multumiti in foarte mare masura, adunarea nu poate fi cumparata. Avem opozitie, e foarte bine ca ne tine treji. Sunt tot felul de oameni care se invart pe langa fotbal fara sa aiba nici o functie oficiala (n.r. aluzie la Ioan Becali)", a aruncat Sandu, decretand ca "au maximum 5% sanse sa ma schimbe". Ca dovada ca a mers mai departe cu calculul, luand in calcul eventualitatea unei Adunari Generale in care sa se discute schimbarea sa, Nasu' a numarat ca "opozitia" a pierdut 50 de voturi fata de 2004, cand Gica Popescu a reusit sa adune putin peste 100 dintre sufragiile celor aproape 300 de membri ai AG.
Bogdan GHEORGHE 
 Afisari: 217  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Campioana joaca tare    1 comentariu
  Cornel Penescu: "Presedintii iau spaga"    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA I    
  Stiri pe scurt    
  Gigi strange semnaturi    
  Taher se opune demiterii    
  Voiculescu reclamat    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Unde se ascundea unitatea secreta anti-KGB (4499 afisari)
 Alocatii pentru copii la nivel european (3233 afisari)
 Inima putreda a Bucurestilor (2411 afisari)
 Viitura ucrianeana ameninta Moldova (2234 afisari)
 Larry King divorteaza a saptea oara (1408 afisari)
 Scandal sexual la Primaria Bucurestilor: "Directorul Iftimoaie a incercat sa ma dezbrace si sa ma suie pe birou" (VIDEO) (6540 afisari)
 O clinica din Siberia lungeste picioarele pacientilor cu 10 centimetri in schimbul a 150 de mii de dolari (2838 afisari)
 Patru hoteluri de pe litoralul bulgaresc dau faliment, in fiecare saptamana (2599 afisari)
 Bush semneaza condamnarea la moarte a unui soldat american (2381 afisari)
 Un cuplu de romani face show in SUA: Barbatul a condus beat cu sotia pe capota (2003 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00808 sec.