Ziua Logo
  Nr. 4296 de marti, 29 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Marica, erou la Stuttgart
Ciprian Marica a marcat doua goluri pentru VfB Stuttgart, asigurand calificarea echipei germane in ultimul tur preliminar al Cupei UEFA, dupa 3-0 pe teren propriu cu rusii de la Saturn Ramenskoe, in mansa a doua a finalei de Cupa Intertoto. Nemtii pierdusera cu 0-1 in tur, iar duminica seara, la finalul celor 90 de minute regulamentare, conduceau cu 1-0. In prelungiri, Marica, integralist, a punctat de doua ori, in minutele 108 si 110, aducand calificarea lui Stuttgart si elogiile presei germane, care l-a numit, in unanimitate, omul meciului. (B.G.)
Romani cu arbitru beat
Partida dintre Sinik Iaroslav si Terek Groznii, ultima cu Daniel Pancu, Florentin Petre si Andrei Margaritescu printre titulari, din campionatul Rusiei, s-a incheiat cu scandal, dupa ce gazdele l-au acuzat pe arbitrul Igor Zajarov ca a condus meciul in stare de ebrietate. Enervati de cele zece cartonase galbene si de alte decizii ale centralului, oficialii de la Sinik i-au cerut lui Zajarov sa se supuna unui test cu aparatul etilotest, insa acesta a refuzat categoric, invocand faptul ca acesta nu era omologat. Partida s-a incheiat la egalitate, 1-1. (B.G.)
Negocieri cu MSL
Steaua mai are o piedica in calea definitivarii transferului columbianului Juan Carlos Toja, dupa ce Major Soccer League, organizatoarea competitiei fotbalistice din SUA, a decis sa se implice in perfectarea afacerii. Clubul din Ghencea s-a inteles cu fotbalistul si cu clubul sau, FC Dallas, dar MSL si-a folosit dreptul absolut de neimaginat in Europa de a se implica in transfer, astfel ca aseara era programata o noua runda de negocieri. Toja nu a evoluat in ultima etapa din campionatul american, 4-0 pentru Dallas in meciul cu LA Galaxy, din cauza unei accidentari care s-ar fi putut agrava si i-ar fi pus in pericol transferul la Steaua. (B.G.)
Sapunaru vrea Liga
Fundasul a fost extrem de ambitios la primele sale declaratii pentru site-ul oficial al campioanei Portugaliei. "Vreau sa castig tot si in asta includ si Liga Campionilor. Este un vis mare pentru mine sa joc in Liga Campio�nilor. Am avut si in Romania acest vis, dar evoluand la FC Porto este mai usor sa joci intr-o asemenea competitie", a spus Sapunaru. Acesta a vorbit si despre primul sau meci pe teren propriu, cel de prezentare cu Celtic Glasgow, de sambata. "Mi-a placut debutul pe stadionul Dragao. Este normal sa fi fost putin nervos. Am jucat pentru prima oara la Porto, pe un stadion mare si in fata a 42.000 de sustinatori. Jesualdo Ferreira este un antrenor foarte bun si sper sa castigam multe trofee cu el in acest sezon", a afirmat Sapunaru. (B.G.)
 Afisari: 141  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Campioana joaca tare    1 comentariu
  Cornel Penescu: "Presedintii iau spaga"    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA I    
  Nasu' in campanie    
  Gigi strange semnaturi    
  Taher se opune demiterii    
  Voiculescu reclamat    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Unde se ascundea unitatea secreta anti-KGB (4499 afisari)
 Alocatii pentru copii la nivel european (3233 afisari)
 Inima putreda a Bucurestilor (2411 afisari)
 Viitura ucrianeana ameninta Moldova (2234 afisari)
 Larry King divorteaza a saptea oara (1408 afisari)
 Scandal sexual la Primaria Bucurestilor: "Directorul Iftimoaie a incercat sa ma dezbrace si sa ma suie pe birou" (VIDEO) (6540 afisari)
 O clinica din Siberia lungeste picioarele pacientilor cu 10 centimetri in schimbul a 150 de mii de dolari (2838 afisari)
 Patru hoteluri de pe litoralul bulgaresc dau faliment, in fiecare saptamana (2599 afisari)
 Bush semneaza condamnarea la moarte a unui soldat american (2381 afisari)
 Un cuplu de romani face show in SUA: Barbatul a condus beat cu sotia pe capota (2003 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00820 sec.