Ziua Logo
  Nr. 4296 de marti, 29 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Campioana joaca tare
-- CFR Cluj s-a instalat pe primul loc chiar dupa prima etapa, dupa o demonstratie de forta cu nou-promovata CS Otopeni, in timpce Dinamo a pornit in noul campionat cu un egal la Targu Jiu
CFR Cluj n-a lasat Rapidul decat o zi pe primul loc, urcandu-se duminica seara acolo unde o obliga titlul castigat anul trecut. Pe "Astra", din Ploiesti, acolo unde nou promovata CS Otopeni isi disputa meciurile de acasa, echipa lui Andone nu i-a dat nici o sansa trupei ilfovene, pe care a zdrobit-o fara sa se intrebuinteze prea serios. O alta candidata la titlu, Dinamo, a terminat la egalitate la Targu Jiu, cu Pandurii, dupa ce a fost la cinci minute de victorie. A fost si prima problema serioasa de arbitraj din acest campionat, Lajos anuland foarte usor un gol marcat de Bostina.
"Sunt multumit de startul bun, am facut un joc bun si ne-am respectat blazonul de echipa campioana. Concurenta pe posturi imi permite mai multe variante de echipa. Practic, puteam alinia oricare dintre cele doua echipe pe care le am la dispozitie. De asemenea, valoarea individuala a jucatorilor a fost unul dintre atuurile noastre. Introducerea in teren a lui Dubarbier cred ca a rupt jocul, i-am surprins prin viteza si prin incisivitate. Mai avem mult de lucru, nu sunt multumit de cum am jucat. Cred ca am evoluat la aproape 70 la suta din capacitate", a comentat Ioan Andone, antrenorul campionilor. Acesta s-a declarat impresionat de jocul Rapidului, 3-0 cu Gloria sambata seara, pe care l-a urmarit pe viu. "Venirea celor sapte jucatori straini a schimbat Rapidul, care este cu totul altceva in acest an. Toti jucatorii transferati sunt de mare calitate si au schimbat fata echipei", a spus Andone. In ultimul meci al acestei etape, exceptand restanta FC Vaslui-Steaua, "cainii rosii" au plecat cu doar un punct de la Targu Jiu, dupa ce s-au vazut egalati in minutul 84, printr-o reusita superba a lui Alexandru Piturca. A aparut prima problema mare de arbitraj, fiindca centralul Lajos a anulat, dupa o semnalizare a asistentului Onita, un gol care a parut valabil al lui Bostina, apreciind ca "servantul" Miranda a faultat in atac. Era minutul 41, iar scorul inca alb, Dinamo avea sa deschida scorul la zece minute dupa pauza, printr-o reluare frumoasa a lui Torje, dar Piturca junior a pastrat un punct la Targu Jiu. "Normal ca nu ne multumeste rezultatul. Am avut un gol perfect valabil si arbitrul ne-a mai oprit de doua ori. Miranda singur cu portarul si la faza premergatoare golului marcat de Pandurii, Attoukura a scapat singur cu portarul. Sunt vinovati si tusierul, si Lajos. Nu sunt suparat pe jucatori", a acuzat presedintele Cristi Borcea la finalul partidei.
Bogdan GHEORGHE 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Se stia dinainte de catre cunoscatori. :-)   de Atamild
A r h i v a
  Cornel Penescu: "Presedintii iau spaga"    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA I    
  Stiri pe scurt    
  Nasu' in campanie    
  Gigi strange semnaturi    
  Taher se opune demiterii    
  Voiculescu reclamat    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Unde se ascundea unitatea secreta anti-KGB (4499 afisari)
 Alocatii pentru copii la nivel european (3233 afisari)
 Inima putreda a Bucurestilor (2411 afisari)
 Viitura ucrianeana ameninta Moldova (2234 afisari)
 Larry King divorteaza a saptea oara (1408 afisari)
 Scandal sexual la Primaria Bucurestilor: "Directorul Iftimoaie a incercat sa ma dezbrace si sa ma suie pe birou" (VIDEO) (6540 afisari)
 O clinica din Siberia lungeste picioarele pacientilor cu 10 centimetri in schimbul a 150 de mii de dolari (2838 afisari)
 Patru hoteluri de pe litoralul bulgaresc dau faliment, in fiecare saptamana (2599 afisari)
 Bush semneaza condamnarea la moarte a unui soldat american (2381 afisari)
 Un cuplu de romani face show in SUA: Barbatul a condus beat cu sotia pe capota (2003 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00847 sec.