Ziua Logo
  Nr. 4296 de marti, 29 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Turneul Iron Maiden, subiect de documentar
-- Regizorii Scot McFadyen si Sam Dunn - creatorii filmelor "Metal: A Headbanger's Journey" si "Global Metal" - realizeaza un documentar despre cel mai recent turneu al trupei Iron Maiden, intitulat "Somewhere Back in Time", informeaza Blabbermouth.net.
Turneul "Somewhere Back in Time" include si concertul pe care legendara trupa il va sustine, pe 4 august, pe stadionul Cotroceni din Bucuresti. In prezent, Scot si Sam, care au filmat formatia in cadrul concertelor live, editeaza materialul care va oferi fanilor trupei acces la unul dintre cele mai controversate turnee rock ale anului 2008. "Acesta este un turneu incredibil, asa ca am fost de acord cu propunerea lui Scot si Sam de a realiza documentarul. Asa ca, daca vedeti camere urmarindu-ne peste tot, sa stiti de ce", a declarat Rod Smallwood, managerul trupei Iron Maiden. Turneul "Somewhere Back in Time" ofera fanilor Iron Maiden din Romania sansa de a vedea cel mai elaborat si spectaculos show al trupei, ce se va concentra asupra albumelor lansate in anii '80 si va beneficia de legendara scena egipteana din "Powerslave Tour". Steve Harris, membru fondator Iron Maiden, a declarat: "Am mai spus de nenumarate ori, este o senzatie minunata sa canti in locuri noi. Desi am mai vizitat Bucurestiul in octombrie 1995, pe 4 august anul viitor va fi prima data cand fanii nostri din Romania vor avea ocazia sa-l vada pe Bruce interpretand live melodii clasice Iron Maiden. Asa ca, practic, pentru noi va fi ca si cum am canta aici pentru prima oara si sunt convins ca si fanii nostri vor fi la fel de incantati ca noi!" Dupa concertul de la Bucuresti, grupul Iron Maiden va merge la Varsovia (7 august), Praga (8 august), Split (10 august), Budapesta (12 august), Basel (14 august), Assen (16 august) si Moscova (19 august). (D.M.)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Nu au ce cauta la noi in tzara, a zis HERUT   de Atamild
Aceste jeguri nu au ce cauta la noi in tzara ! Sa va fie klar !   de HERUT
A r h i v a
  Blestemul lui Brown    1 comentariu
  Larry King divorteaza a saptea oara    8 comentarii
  Jaf de arta ca-n filme    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Unde se ascundea unitatea secreta anti-KGB (4499 afisari)
 Alocatii pentru copii la nivel european (3233 afisari)
 Inima putreda a Bucurestilor (2411 afisari)
 Viitura ucrianeana ameninta Moldova (2234 afisari)
 Larry King divorteaza a saptea oara (1408 afisari)
 Scandal sexual la Primaria Bucurestilor: "Directorul Iftimoaie a incercat sa ma dezbrace si sa ma suie pe birou" (VIDEO) (6540 afisari)
 O clinica din Siberia lungeste picioarele pacientilor cu 10 centimetri in schimbul a 150 de mii de dolari (2838 afisari)
 Patru hoteluri de pe litoralul bulgaresc dau faliment, in fiecare saptamana (2599 afisari)
 Bush semneaza condamnarea la moarte a unui soldat american (2381 afisari)
 Un cuplu de romani face show in SUA: Barbatul a condus beat cu sotia pe capota (2003 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00867 sec.