Ziua Logo
  Nr. 4295 de luni, 28 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Printul William se bate cu traficantii
Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a participat la cea de-a doua operatiune pentru combaterea traficului de droguri din Caraibe, unde activeaza la bordul unei nave a Marinei Regale.
Printul se afla la bordul unui elicopter Lynx care a urmarit o vedeta rapida suspectata ca este implicata in traficul de cocaina provenind din America Latina si a deschis focul pentru a-i neutraliza motorul.
Trei persoane aflate la bordul vedetei rapide au incercat sa scape aruncandu-se in apa, inainte de a fi capturate si duse pe Iron Duke, nava pe care printul in varsta de 26 de ani participa la un antrenament militar de doua luni. Un purtator de cuvant al ministerului a precizat ca nu au fost gasite droguri la bordul vedetei, dar doi dintre cei trei suspecti prezentau urme de droguri, acestia fiind predati autoritatilor columbiene. Traficantii de droguri se debaraseaza adesea de marfa inainte de a fi confiscata, a subliniat el. Printul William "a asistat la focurile de arma dar nu a participat.
El a revenit ulterior pe nava pentru a-si relua activitatile normale in calitate de ofiter", a adaugat purtatorul de cuvant. La 2 iulie, ministerul anuntase ca printul William a participat la capturarea a 900 de kilograme de cocaina in cadrul acestei misiuni. (D.M.)
A r h i v a
  Topul psihopatilor    4 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Informatorii serviciilor secrete (4237 afisari)
 Iliescu luat in balon de la Cluj (2209 afisari)
 "Solutiile imorale" ale PD-L (2133 afisari)
 Liga lui Voiculescu (1676 afisari)
 Intalnire Funar- Voiculescu (1375 afisari)
 Marturiile unei studente eminente: Mi-am vandut trupul pentru a obtine bani de droguri (3448 afisari)
 Ipoteza soc: Milionarul american disparut, Steve Fossett, si-ar fi inscenat moartea pentru a scapa de nevasta  (2077 afisari)
 Renault a lansat Logan Edge, editia de lux a popularului automobil low-cost (2024 afisari)
 Combinatie bizara de etnii: sasi si tigani, in Transilvania (1629 afisari)
 Un britanic si mireasa lui, impuscati in luna de miere (1610 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00701 sec.