Ziua Logo
  Nr. 4292 de joi, 24 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Mutu la Roma
-- Fiorentina si clubul din capitala Italiei s-au intalnit ieri seara pentru a pune la punct detaliile transferului cifrat la 20 de milioane de euro
Transferul lui Adrian Mutu de la Fiorentina la AS Roma era, ieri dupa amiaza, o afacere aproape realizata. Dupa ce acum o saptamana parea ca totul a intrat in impas, fotbalistul roman declarand senin ca isi doreste sa continue la Firenze, romanii, care pana atunci se intrecusera doar in declaratii, au anuntat ca au o oferta concreta, de 18 milioane de euro, plus inca doua milioane bonusuri de performanta, iar cele doua parti au demarat niste negocieri care ar fi trebuit sa se incheie cu un transfer aseara.
Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, cel care se ocupa de toate venirile si plecarile de jucatori, a anuntat luni seara ca se poarta negocieri. "Pana acum am negat vreo oferta pentru Mutu pentru ca nu era nici una. Acum a venit o propunere concreta de la Roma si mi se pare firesc sa mergem sa discutam. Politica noastra este simpla: facem toate eforturile sa ne pastram jucatorii buni, cu conditia ca si ei sa doreasca acest lucru", a spus oficialul Fiorentinei, lasand sa se inteleaga ca Mutu nu si-ar mai dori sa continue cu gruparea "viola". Corvino s-a intalnit marti seara cu reprezentantii Romei, care au pus pe masa o oferta de 18 milioane de euro, plus inca doua in functie de performantele echipei lui Totti. Fiorentina ar fi vrut 20 de milioane direct, stabilindu-se o noua intalnire pentru aseara. Mutu nu a aparut la antrenamentul de ieri dimineata al violetilor, in cantonamentul de la San Piero, oficialii explicand ca acesta are febra. A aparut dupa amiaza, odata cu Corvino, dar surasul de pe buze i-a pierit la antrenamentul de seara, cand 300 de fani l-au fluierat si i-au cerut sa plece la Roma. Ieri la pranz, Corvino si Mutu au parasit din nou baza de antrenament a Fiorentinei, pentru intalnirea de aseara, decisiva, cu Roma. Daniele Prade, directorul sportiv al clubului din capitala, l-a convins repede pe roman, oferindu-i un contract pe trei ani, cu un salariu stagional de 3,2 milioane euro, iar Fiorentina are tot interesul sa-l vanda pe 20 de milioane, pentru ca l-ar putea pierde anul viitor pentru mult mai putini bani, in conditiile in care nu vrea sa ii ofere un salariu mai mare de doua milioane pe an.
Bogdan GHEORGHE 
 Afisari: 338  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  "Tineretul" s-a facut mare    
  ITALIA - ROMANIA 1-1 (1-0)    
  Niculescu si Iacob in contre cu nemtii    
  Stiri pe scurt    
  Regulile lui "Valcea"    
  Bani multi pentru arbitri    
 Top afisari / comentarii 
 Cum il vedeau gardienii pe Ramaru (6262 afisari)
 Betancourt si-a parasit sotul (2616 afisari)
 Amenintarea Camatarilor (2316 afisari)
 PRM - ori la bal, ori la spital (2028 afisari)
 Pe limba lui Voronin (1255 afisari)
 Dezvaluiri socante: Violata zilnic de soldati, in timpul regimului lui Radovan Karadzic  (3373 afisari)
 Condamnati la inchisoare pentru ca au facut sex si un film porno langa un monument (3227 afisari)
 Erou la 12 ani: A scapat o fetita de sapte ani din mainile violatorului (2289 afisari)
 Scandalul ICR merge mai departe: cazul Antohi-Hoisie ii face pe sefii Institutului sa se contrazica privind informatorii Securitatii (1931 afisari)
 Amanta secreta a macelarului din Bosnia, Radovan Karadzic (1815 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00872 sec.