Ziua Logo
  Nr. 4291 de miercuri, 23 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Bataie pe Bucuresti
-- Cele doua Camere de Comert si Industrie ale Bucurestiului se bat pe imobile * Comersantii au apelat chiar la batausi profesionisti pentru a se impune
Ion Pargaru, Sorin Dimitriu
Doua tabere, ambele denumindu-se Camera de Comert si Industrie a Bucurestiului (CCIB), se lupta pentru conducerea Camerei, care are marele avantaj de a detine importante imobile in Bucuresti. Pentru a fi cat mai convingatoare, una dintre parti a chemat in ajutor chiar si o firma de paza. In tot acest razboi apare frecvent numele presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihail Vlasov (n.r. - socrul ministrului de Interne), acuzat ca vrea sa puna mana pe patrimoniul CCIB.
Ieri, cele doua structuri CCIB, una condusa de Ion Pargaru (n.r. - fost deputat), iar alta de Sorin Dimitriu (n.r. - fost presedinte al Fondului Proprietatii de Stat), au avut stabilite sedinte ale Colegiilor de conducere. "Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti are de astazi (n.r. - ieri) o conducere noua, rezultata din fuziunea celor doua structuri existente pana la aceasta data. Cele doua structuri camerale au votat in Adunarile lor Generale proiectul de fuziune. Astazi a avut loc prima sedinta a Colegiului de Conducere a noii structuri rezultate, in cadrul careia au fost validati presedintele Camerei, Sorin Dimitriu, si vicepresedintii Nicolae Vasile, Florin Antonescu, Ioan Badea si Constantin Rasnoveanu", se arata intr-un comunicat semnat de Dimitriu, sub antetul CCIB.
Ca la usa cortului
"Salariatii si membrii colegiului de conducere al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, condusa de Ion Pargaru, au fost intampinati la poarta organizatiei, in dimineata zilei de 22 iulie de o firma de bodyguarzi insotiti de oameni de paza ai CCIB, care au interzis selectiv accesul in cladire al unor salariati ai CCIB, precum si membrilor colegiului de conducere, alesi legal si statutar de adunarea generala a membrilor institutiei", se arata intr-un co�municat al celuilalt CCIB. "Incercand sa creeze confuzie in randul salariatilor si al membrilor Colegiului, structura omonima condusa de Sorin Dimitriu a programat si ea o sedinta a propriului Colegiu de conducere. CCIB a depus plangere penala impotriva acestei tentative de preluare a CCIB prin actiuni de forta, care impiedica accesul liber al conducerii si al salariatilor in propriul sediu", se mai spune in comunicat. Oficialii CCIB-Pangaru afirma ca organizatia condusa de Dimitriu nu bene�ficiaza de recunoastere legala din partea nici unei autoritati publice competente in domeniu.
Luminita MOROIANU 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Asadar ei face Comert CU CE si CU CINE.. ? Ca cam toate este bune - dar tre' sa fie si niscai membri   de Omul cu Picioare foarte Paroase
A r h i v a
  SIF-urile in groapa    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Fisa de temnita a lui Coposu (4552 afisari)
 10 sfaturi pentru o buna digestie (3185 afisari)
 Scandalul Madonna ia proportii (2839 afisari)
 Sacrificarea lui Karadzici (2803 afisari)
 Echipa de zgomote (1487 afisari)
 Pilotul lui Apollo 14: Extraterestrii au intrat in contact cu noi, dar acest lucru e tinut secret de peste 60 de ani!  (7732 afisari)
 UPDATE: Herta Muller despre cazul Patapievici - turnatorii ICR (2495 afisari)
 Doua surori gemene identice s-au maritat cu doi frati gemeni identici si au nascut... gemeni identici (2193 afisari)
 UPDATE: Ucigasul tinerelor din Bacau i-a zdrobit capul Madalinei, fata sefului de la ISU Brasov  (2090 afisari)
 Chestorul Berechet, tras pe dreapta de Basescu  (1746 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00840 sec.