Ziua Logo
  Nr. 4290 de marti, 22 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Punct in scandalul Pavarotti
-- Dupa aproape un an de certuri pentru mostenire, Nicoletta Mantovani, vaduva lui Luciano Pavarotti si cele trei fiice ale tenorului nascute din prima casatorie a acestuia, au ajuns la un acord pentru a-si imparti averea marelui Luciano, care se pare ca a fost evaluata la 200 de milioane de euro.
La "Ischia Global Fest", Nicoletta a anuntat ca va face un film despre viata sotului ei, fiind pentru prima data cand renunta, dupa o perioada destul de indelungata, la atitudinea rezervata: ''Au fost luni otravite de polemici stupide. Cu cat trecea timpul, cu atat ne dadeam seama ca lui Luciano nu i-ar fi placut aceste lupte intestine. In cele din urma am facut ceea ce dorea sotul meu: am gasit o cale de intelegere si ne-am impartit in liniste mostenirea'', noteaza Il Giornale.
Acordurile prevad ca averea imobiliara a lui Pavarotti va fi impartita in mod egal. Nicoletei ii revine vila conjugala de la Santa Maria al Mugnano, langa Modena, restaurantul din apropiere, "Europa 92", si cele trei apartamente din New York. Celorlalte trei fiice, pe langa vila de vacanta din San Bartolo di Pesaro, apartamentul mult ravnit din bulevardul Princesse Charlotte din Monte Carlo si alte proprietati imobiliare italiene de mai mica valoare. Vila din Colle San Bartolo a fost resedinta de vara a lui Luciano si a primei sale sotii Adua, pana in momentul despartirii celor doi, in martie 1996, cand mass-media a imortalizat faimosul sarut intre tenor, pe atunci in varsta de 60 de ani, si tanara Nicoletta Mantovani, pe atunci de 26 de ani, aflati in vacanta in Barbados. Divortul de prima sotie, nasterea fiicei Alice in 2003, pierderea geamanului Riccardo in momentul nasterii, casatoria cu Nicoletta, tumoarea la pancreas, interventia chirurgicala la New York, parasirea scenei: ultimii cinci ani din viata marelui Pavarotti au fost foarte agitati, dupa care a urmat moartea, durerea celor doua familii, atacurile nemasurate la adresa celei de-a doua sotii a lui Big Luciano, care a suferit de doua ori. Acum, insa, intrebata cum se simte, doamna Mantovani marturiseste ca bine, dupa momentele foarte grele si urate pe care le-a trait. Anul acesta, este primul in care nu vor sarbatori, ea si fiica ei Alice, ziua de nastere a marelui Luciano, pe data de 12 octombrie, o data foarte frumoasa in care organizau in fiecare an serbari cu multe surprize. Micuta Alice - mai marturiseste Nicoletta - vorbeste foarte des despre tatal ei, spune ca il viseaza aproape noapte de noapte, ca vorbeste si se joaca cu el. Nu a avut parte prea mult de tatal ei, dar s-a bucurat din plin de prezenta lui si ii va fi imposibil sa-l uite. A reusit totusi sa reactioneze bine la aceasta mare drama. Nicoletta Mantovani mai dezvaluie ca se pregateste sa produca primul ei film de scurt metraj, care se intituleaza ''Basm tiganesc'', actiunea petrecandu-se intr-o tabara de romi. Este un film despre viata de zi cu zi a unei fetite unei fetite de etnie roma foarte gingase, si a parintilor ei. De asemenea, ea pregateste un film pentru TV despre Luciano Pavarotti, o co-productie internationala, condusa de "Indiana Production" si de compania de film a lui Gabriele Muccino.
Filmarile vor incepe peste aproximativ un an, iar Nicoletta se va rezuma la a oferi doar consultanta biografica. Intrebata ce actor i-ar placea sa-l interpreteze pe Pavarotti, ea raspunde ca nu stie, insa, in opinia ei, tocmai fiindca il cunostea atat de bine, nimeni nu ar reusi sa redea asa cum ar vrea ea ''figura sotului, care era unic si de neimitat''. (M. BICA)
 Afisari: 789  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Insarcinata cu al 14-lea copil    11 comentarii
  Cea mai veche Biblie din lume pe Internet    2 comentarii
  Connery isi dezmosteneste fiul    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Iliescu: Orban este un fraier (2913 afisari)
 Magureanu inca ii ameteste pe greii presei (2827 afisari)
 Insarcinata cu al 14-lea copil (1943 afisari)
 Rusia cedeaza (1674 afisari)
 Are dreptate Traian Basescu? (1639 afisari)
 Socul unei mirese: Schimb de neveste si orgii sexuale, cadoul de nunta oferit de proaspatul sot  (11535 afisari)
 Maria Sarapova a pozat sexy pentru revista "Sports Illustrated" (2790 afisari)
 Fetita de zece ani, ucisa de ATV-ul primit cadou de la parinti (2651 afisari)
  Ana Birchall a nascut pasiuni in inima unui analist politic (2190 afisari)
 SUA avertizeaza Rusia ca incalca "linia rosie" daca va vrea sa isi reconstruiasca baze militare in Cuba (2080 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00691 sec.