Ziua Logo
  Nr. 4288 de sambata, 19 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Transferuri pe ultima suta
-- Steaua incearca cu disperare sa-l achizitioneze din America pe mijlocasul celor de la FC Dallas, columbianul Juan Toja
Odata cu plecarea lui Dica, ros-albastrii intampina probleme la mijlocul terenului, mai ales din cauza lipsei unui om de creatie.
Cum Dayro Moreno pare a fi mai degraba un marcator decat un pasator, el jucand oricum slab in meciurile de pregatire, Steaua tine mortis sa cumpere un fotbalist capabil sa limpezeasca actiunile de atac ale trupei lui Lacatus.
Lacatus tine sedinte cu Dayro Moreno pe marginea terenurilor din Austria pentru a-i explica acestuia ca nu are de ce sa mai iasa la marginea terenului pentru a primi mingea. Cu gesturi taioase ii arata centrul terenului. Acolo trebuie sa joace cel mai scump fotbalist adus vreodata de Steaua, sa-l faca uitat pe Dica. Dar columbianului nu-i place disciplina tactica si se demarca unde vrea el. Despre celalalt jucator adus sa-l suplineasca pe Dica, Bogdan Stancu, Lacatus se exprima plastic: "E mort asta, nu poate sa alerge". In conditiile acestea, Gigi Becali s-a uitat pe dvd-uri si a mai gasit o perla. Juan Toja, nu Teja, ca pe antrenorul secund al Stelei. Tot columbian, dar care joaca tocmai in Statele Unite ale Americii, dupa un esec la River Plate. Mijlocasul ar vrea sa vina in Romania, atras de mirajul Ligii Campionilor. "Sunt la curent cu propunerea facuta de Steaua echipei mele, FC Dallas. Agentul meu se ocupa de detaliile transferului, m-a asigurat ca sunt conditii foarte bune. Sunt foarte interesat sa vin la Steaua, iar ceea ce ma tenteaza cel mai mult e ca imi doresc sa evoluez in cea mai importanta competitie europeana a cluburilor, Liga Campionilor", a comentat Toja. Din Ghencea insa va pleca, aproape sigur, "rebelul" Goian, cel care a indraznit sa-i raspunda "razboinicului luminii", Gigi Becali. Cum Sunderland a renuntat la serviciile sale, englezii tocmai cumparandu-l pe Younes Kaboul, fundasul central al celor de la Tottenham, pe fir a mai ramas doar Dinamo Kiev si, mai nou, Newcastle. Publicatia "News Guardian" noteaza ca gruparea britanica este interesata de achizitionarea fundasului. "Managerul gruparii Newcastle, Kevin Keegan, a pus ochii pe fundasul celor de la Steaua, evaluat la 2,5 milioane de lire sterline. De asemenea, Goian mai este curtat de Dinamo Kiev", mai scrie sursa citata. Se pare ca Gigi Becali este dispus sa mai lase din pretul lui Goian, pentru ca acesta i-a raspuns in fata camerelor de luat vederi si astfel a dat dovada de indisciplina in ochii patronului.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  "Caini" cu dintii tociti    1 comentariu
  Gabi Tamas: "Sunt aproape de Celtic"    
  Vasluiul debuteaza in Europa    2 comentarii
  Stiti pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Fotografie unica in lume (2395 afisari)
 Presedintele Basescu respinge noua nationalizare (1608 afisari)
 Unul cate unul la DNA (1581 afisari)
 Ucraina "no problem" (1459 afisari)
 Biserica Rusa amenintata de schisma (1373 afisari)
 Oligarhii rusi cumpara riviera franceza si sperie localnicii cu pretentiile lor (3968 afisari)
 Iubita sexy a miliardarului Abramovici a primit cadou un restaurant de 3,5 milioane de euro (2767 afisari)
 Bucuresteni ramasi fara bani pe carduri pentru ca au intrat in banci (2446 afisari)
 Sammie Pennington are sani naturali de nota 10  (2219 afisari)
 Iranul a descoperit rezerve de petrol de 525 milioane de barili (1620 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00892 sec.