Ziua Logo
  Nr. 4281 de vineri, 11 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Goian spre Sunderland
-- Gigi Becali a anuntat ca fundasul sau este foarte aproape de un transfer in Anglia, unde va castiga peste 700.000 de euro pe an
In clipa in care boss-ul din Ghencea spunea ca are o oferta de 3,5 milioane de euro pentru Goian, de la Dinamo Kiev, adauga si ca o grupare din Anglia a facut o oferta mai buna decat ucrainienii. Desi n-a fost Manchester United, si nici macar Manchester City, fundasul ros-albastrilor e ca si plecat la echipa antrenata de Roy Keane, Sunderland.
Reactia lui Dorin Goian de acum doua saptamani, fundasul declarand ca transferurile sale sunt doar "vrajeala" si ca patronul sau nu vrea sa-i dea drumul sa plece desi are oferte pentru el, a capatat contur la cateva zile dupa, atunci cand Gigi Becali a anuntat ca negociaza cu Dinamo Kiev. Numai ca, dupa spusele finantatorului stelist, oferta ucrainienilor a fost prea mica. "Dinamo Kiev a oferit 3,5 milioane in rate, iar eu am cerut 4 milioane, toti banii odata, si de asta nu ne-am inteles", a explicat Gigi Becali. Numai ca latifundiarul avea deja o alta oferta primita pentru fundasul sau, de la Sunderland, echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 15 in Premier League, la doar 3 puncte de prima retrogradata. "Pretul pe care se va face transferul este de 4,8 milioane de euro cu TVA inclus. Noi asteptam raspunsul, pentru ca Sunderland se intereseaza la Ministerul lor de Finante si la al nostru, pentru ca nu stiu cum e treaba cu TVA-ul. Pentru ca doar la noi e asta cu TVA inclus, in Europa nu este. Ei oricum recupereaza TVA-ul din Romania de la Ministerul de Finante intr-o luna de zile. Acum trebuie sa faca o corespondenta intre Ministerul de Finante din Anglia si cel din Romania. Goian stie de oferta, pentru ca a venit prin el si Giovanni. Eu iau 4,8 milioane care imi raman intregi mie, pentru ca sunt platitor de TVA. Salariul lui Goian, din cate am inteles, va fi intre 700.000 si 1 milion de euro. Transferul este ca si rezolvat in proportie de 90 la suta", a spus Gigi Becali. De asemenea, acesta s-a referit si la alti doi jucatori ai Stelei care si-au manifestat deja dorinta de a pleca, Ghionea si Radoi. "Catania a oferit 1,5 milioane in rate pentru Ghionea. Cum sa-l dau pe atat, cand eu am dat 1,5 milioane pe Szekely? Si la banii astia poate nu gasesc un alt Ghionea! A jucat si el trei meciuri la Steaua si acum vrea sa plece afara! Pentru Mirel am fost in discutii cu FC Koln si cu inca doua cluburi, dar am cerut 15 milioane pe el pentru ca inseamna 30 la suta din echipa. Si ca sa risc sa ma debarasez de el e o problema, de asta am cerut atat de mult", a mentionat Gigi Becali.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Ruptura Stefan-Sandu!    
  Valeria Bese - portdrapel la JO    
  Bianca Perie, cvadrupla campioana mondiala    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
  Sapunaru la Porto pe 2,5 milioane    
  Mutu ramane la Fiorentina    
 Top afisari / comentarii 
 Preinfarct la Primarie (3317 afisari)
 Pretul petrolului s-ar putea prabusi (2516 afisari)
 Michael Jackson a ajuns in scaunul cu rotile (2178 afisari)
 Dublu atac (1981 afisari)
 Abramovici are cea mai scumpa casa (1638 afisari)
 Jurnalistii romani rapiti in Irak puteau sa evadeze dar nu au vrut (2127 afisari)
 Rusii anunta ca scot pe piata un nou tanc (1945 afisari)
 Oprescu a reziliat contractul cu Dalli, firma ce se ocupa de parcarile din Capitala  (1773 afisari)
 Indonezianul care a ucis 42 de femei prin magie neagra a fost executat (1755 afisari)
 UPDATE Primele in Primaria Capitalei se dau "prin favoruri sexuale" (1510 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00821 sec.