Ziua Logo
  Nr. 4280 de joi, 10 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Poarta inchisa pentru Coman
-- Gruparea din Giulesti a anuntat ieri ca l-a legitimat pe Urko Pardo (foto), portarul spaniol al lui Iraklis Salonik, care a semnat un contract pentru patru sezoane, motiv pentru care titularul din ultimii ani al Rapidului pe acest post este transferabil!
Directorul general al clubului, Constantin Zotta, a declarat ca Pardo a semnat marti noapte un contract valabil patru ani cu gruparea giulesteana. "Am ajuns la un acord cu Pardo, care a semnat un contract pe patru ani cu noi. Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa obtinem semnatura lui.
Este un portar valoros care poate ajuta Rapidul sa-si indeplineasca obiectivele din acest sezon", a spus Zotta. Acesta a adaugat ca Pardo urma sa se alature aseara lotului condus de antrenorul portughez Jose Peseiro, aflat intr-un turneu de pregatire in Elvetia, iar astazi va face primul antrenament alaturi de ceilalti rapidisti. In varsta de 25 de ani, Pardo, care are si cetatenie belgiana, s-a format la FC Barcelona, pentru care a evoluat la echipa a doua, iar ulterior a jucat la Anderlecht. In vara anului trecut s-a transferat la Iraklis, pentru care a evoluat ca titular in 29 din cele 30 de etape ale campionatului elen. Pardo mai primise o oferta si de la Olimpiakos Pireu, pe care a refuzat-o intrucat Rapid ajunsese deja la un acord cu Iraklis.
Imediat dupa legitimarea lui Pardo, boss-ul giulestean a declarat ca Dani Coman a cerut un contract pe patru ani cu un salariu de 500.000 de euro pe sezon! "Coman a cerut cateva zile de gandire, dar el trebuie sa stie ca trenul nu opreste in gara decat o data. Nu stiu la ce se mai gandeste, pentru ca 300.000 de euro pe an, atat cat i-am oferit noi, e un salariu foarte bun. Jucatorii cu acest salariu costa 5-6 milioane de euro, nu doua milioane ca el! Coman vrea 500.000 de euro pe an, dar ca sa ai acest salariu trebuie sa valorezi 10 milioane, iar el nu face atat", a spus Fathi Taher pentru "NewsIn". Cel mai probabil, Coman va pleca de la Rapid pentru o suma de transfer de 6-700.000 de euro, in conditiile in care a intrat deja in ultimul an de contract. Adus pentru 1,5 milioane de euro si platit cu 350.000 de euro pe sezon, Pardo pare favorit la titularizare, caz in care Co�man este ca si plecat din Giu�lesti. (MIG)
 Afisari: 243  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Legea sportului falimenteaza pariurile    
  "Rat nu e de vanzare"    
  Stiri pe scurt    
  Interzis la Mondiale    
  Ronaldinho vrea la JO, Barca nu!    
  Ploaie de recorduri    
 Top afisari / comentarii 
 Filiera fratilor KGB (7880 afisari)
 Puscarie pentru sex pe plaja din Dubai (3459 afisari)
 Sfantul Sinod a hotarat "iertarea pacatelor" (1459 afisari)
 Apocalipsa Bio (1308 afisari)
 Securitatea a tras la Timisoara (1119 afisari)
 Staruri pocite de bisturiu (2913 afisari)
 Elvis a fost tigan (2872 afisari)
 Moscova se doteaza cu Suhoi PAK FA, varianta ruseasca a lui F-22 Raptor (2330 afisari)
 Iranul a trucat imaginile de la testul cu rachete balistice (2033 afisari)
 Statuia lupoaicei cu gemenii Romulus si Remus nu a fost realizata in antichitate (1977 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00630 sec.