Ziua Logo
  Nr. 4279 de miercuri, 9 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Fuga de la Steaua!
-- Managerul sportiv al ros-albastrilor, Adrian Ilie, e pe punctul de a-si prezenta demisia * Mai multi jucatori de baza si-au anuntat intentia de a parasi gruparea din Ghencea
Foto: Rompres
Adrian Ilie, omul pe care Gigi Becali il prezenta ca pe un tip serios, care va ramane mereu la Steaua pentru ca "e un om bun", este in pragul despartirii de echipa de la care s-a lansat in fotbalul mare. El acuza desele conflicte cu Valeriu Argaseala, cu directorul economic, Iulian Gheorghisor, dar si cu finantatorul Gigi Becali.
Adrian Ilie e pe punctul de a renunta la functia sa pe care o ocupa in Ghencea. Problemele care l-ar determina sa faca acest lucru sunt legate, in primul rand, de aspectul financiar al transferurilor din Ghencea, in aceasta problema avand un cuvant hotarator Gigi Becali. Patronul a inceput sa nu-l mai lase sa aduca jucatorii pe care Ilie ii dorea, Becali declarand clar si raspicat ca: "Scouterii nostri vad jucatori, Adrian Ilie se uita si el si alege cativa, dar eu am cuvantul final si zic ca pe ala il vreau la echipa. Nu mai face nimeni transferuri pe banii mei". Asta pentru ca Gigi Becali, dupa ce i-a oferit lui Mihai Stoica mana libera, nu mai vrea sa faca acelasi lucru acum, impartind puterea de decizie intre cei trei oameni din conducere, Ilie, Argaseala si Gheorghisor. Numai ca banii pe care latifundiarul ii ofera pentru transferuri sunt putini, acesta fiind si motivul pentru care Steaua aduce jucatori din Liga secunda spaniola sau de la echipe marunte din Portugalia. Conflictele cele mai mari pe care Adrian Ilie le are, in acest moment, in Ghencea, sunt insa cu presedintele CA Valeriu Argaseala. Fostul arbitru a inceput sa "aiba nasul pe sus", conform unor declaratii ale jucatorilor, si, pentru a se gudura pe langa patronul sau, a inceput ba sa nu mai achite unele prime, spunand ca "am uitat", ba sa intarzie plata salariilor, ba sa faca tot felul de sicane fotbalistilor. Acestia din urma merg si i se plang lui Ilie, care nu are castig de cauza avand in vedere ca fostul arbitru este omul de incredere al lui Gigi Becali. De aici si debandada care domneste acum la Steaua, cu declaratiile mai multor fotbalisti, care sustin ca vor sa plece, satui de tratamentul la care sunt supusi de catre unii dintre oficialii ros-albastrilor. Un alt diferend pe care Adrian Ilie il are este cel cu Iulian Gheorghisor, directorul economic al clubului. Acesta din urma a fost si cel care l-a sfatuit pe Gigi Becali sa scumpeasca biletele la meciurile Stelei de anul trecut, din Liga Campionilor, rezultatele fiind sub asteptari, stelistii avand incasari mai mici, din vanzarea tichetelor, decat cele de acum doi ani. In plus, Gheorghisor se amesteca si la sumele pe care fotbalistii ar trebui sa le primeasca drept salarii, el stabilind cateva categorii in care trebuie sa se incadreze aceste sume, lucru care ii face extrem de dificile negocierile lui Adrian Ilie atunci cand acesta incearca sa aduca jucatori de valoare in Ghencea. Din toate aceste motive, surse din cadrul clubului sustin ca Adrian Ilie e foarte aproape de a-si da demisia din functia de manager sportiv al Stelei!
Cristian MUNTEANU 
 Afisari: 2243  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Mutu ramane la Fiorentina    
  Porto insista pentru Sapunaru    
  Stiri pe scurt    
  Lupta pentru supravietuire    
  Marian Dragulescu merita la JO    
  Propaganda pentru Romania    
 Top afisari / comentarii 
 Mare farsor, mari gogomani (3639 afisari)
 Mitropolitul Corneanu va fi judecat azi (2805 afisari)
 Aoleu, ma doare inima! (2320 afisari)
 Fuga de la Steaua! (2243 afisari)
 Liniile erotice ale CFR-ului (2059 afisari)
 Iubita Prințului Harry, Chelsy Davy, beată și in ipostaze deloc demne de Familia Regală (3715 afisari)
 Fetita violata i-a trimis scrisori de dragoste unchiului care a lasat-o insarcinata (2490 afisari)
 Cea mai dorita femeie din lume, pe coperta din august a revistei pentru barbati GQ (2430 afisari)
 Un vaccin menit sa previna cancerul de col uterin ar putea provoca paralizii si chiar moartea (2274 afisari)
 Si-a dat nevasta in urmarire generala (2120 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00868 sec.