Ziua Logo
  Nr. 4279 de miercuri, 9 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Director spanzurat
Politistii cerceteaza cazul mortii unui cetatean francez, director la o firma care asigura masini unelte pentru Uzina Dacia Renault, dupa ce barbatul a fost gasit spanzurat in apartamentul in care locuia cu chirie in Pitesti. Potrivit NewsIn, cadavrul lui Lucien M., de 46 de ani, a fost descoperit decatre o prietena a acestuia. Barbatulera spanzurat cu o sfoara, de clanta usii de la dormitor. El nu a lasat nici un bilet de adio, ceea ce ingreuneaza ancheta politistilor. Prietena acestuia, in varsta de 20 de ani, care lucra ca dansatoare la un club din oras, a fost audiata de politisti, insa a negat ca ar fi avut o relatie intima cu cetateanul francez. (E.D.)
Acuzatii negate
Tanarul acuzat ca si-a violat nepoata de 11 ani ramasa insarcinata a fost audiat ieri la Tribunalul Neamt, el declarandu-se nevinovat. Mama lui Adrian Fasola a declarat, citata de Mediafax, ca fiul ei este nevinovat, fapt ce va reiesi la testul ADN, si ca parintii fetei au incercat sa obtina astfel bani sau un teren. Procurorii au declarat ca violul poate fi dovedit chiar si in lipsa sarciniiïżœsi ca adevarul se va stabili in baza probelor existente, nu a declaratiilor tanarului. Pe baza probelor ADN prelevate de la Fasola si de la fatul avortat se va stabili daca intr-adevar unchiul si-a lasat nepoata insarcinata. (B.C.G.)
Inselaciune cu credite
Doi oameni de afaceri din Bistrita-Nasaud au fost arestati, alte patru persoane, printre care si un functionar bancar, sunt cercetate in libertate pentru inselaciune cu credite bancare. Potrivit procurorilor, proprietarii unei societati comerciale au convins mai multe persoane nevoiase sa se angajeze la societatea lor, iar in schimb sa ia credite bancare, cu promisiunea ca nu vor mai trebui sa le ramburseze, creand institutiei bancare un prejudiciu de 200.000 de euro, din care au fost recuperati 30.000 de euro. (E.D.)
Accident mortal
Un barbat de 40 de ani a murit, altul fiind ranit intr-un accident rutier petrecut ieri la iesire din localitatea ilfoveana Afumati. Soferul unui Logan care mergea dinspre Bucuresti spre Giurgiu nu a adaptat viteza intr-o curba si a intrat pe contrasens, acrosand un Opel care venea din sens opus, izbindu-se apoi de o Dacie papuc. In urma impactului, soferul Daciei a decedat. (E.D.)
A r h i v a
  Nastase invoca dreptul la tacere    
  Politist cercetat pentru distrugere    
  Cathedral Plaza pierde inca o batalie    
  80 de euro pentru o zi de misiune in Irak si Afganistan    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Mare farsor, mari gogomani (3639 afisari)
 Mitropolitul Corneanu va fi judecat azi (2805 afisari)
 Aoleu, ma doare inima! (2320 afisari)
 Fuga de la Steaua! (2243 afisari)
 Liniile erotice ale CFR-ului (2059 afisari)
 Iubita Prințului Harry, Chelsy Davy, beată și in ipostaze deloc demne de Familia Regală (3715 afisari)
 Fetita violata i-a trimis scrisori de dragoste unchiului care a lasat-o insarcinata (2490 afisari)
 Cea mai dorita femeie din lume, pe coperta din august a revistei pentru barbati GQ (2430 afisari)
 Un vaccin menit sa previna cancerul de col uterin ar putea provoca paralizii si chiar moartea (2274 afisari)
 Si-a dat nevasta in urmarire generala (2120 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00845 sec.