Ziua Logo
  Nr. 4273 de miercuri, 2 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Goian amenintat de Gigi Becali!
-- Dupa ce Dica a plecat la Catania, pentru doar doua milioane de euro, fundasul Stelei nu intelege de ce pe el se cer mult mai multi bani pentru a fi lasat sa se transfere in strainatate
Declaratiile lui Goian, care spuneau ca toate tentativele lui de transfer sunt niste
"vrajeli", se pare ca l-au iritat rau pe finantatorul Stelei. Becali a iesit din nou la rampa cu declaratii belicoase, el transmitandu-i titularului nationalei ca, daca mai face asemenea remarci, va lua loc pe banca de rezerve in sezonul viitor.
Tot mai multi jucatori ai Stelei vor sa plece din Ghencea. In parte pentru ca doresc sa evolueze intr-un campionat mai puternic, unde salariile sunt pe masura, in parte pentru ca s-au saturat de apucaturile patronului Gigi Becali. Dupa ce Dica a declarat ca pleaca din cauza fanilor, el omitand elegant conflictele cu latifundiarul din Pipera, Goian nu s-a mai putut abtine si a avut o rabufnire la adresa patronului Stelei. "Nu mai cred absolut nimic vizavi de un transfer al meu! Sunt satul de vrajeala! Am spus ca imi doresc sa fac un pas inainte in cariera mea si profesional, si financiar, pentru ca eu consider ca mi-am facut datoria fata de acest club. Dar nu depinde de mine rezolvarea transferului, ci, practic, de domnul Becali. A fost o oferta pe bani buni, dar pe mine, oficial, nu m-a anuntat nimeni. Mai mult nu stiu ce s-a intamplat. Poate sunt anumite interese la mijloc", spunea Goian acum doua zile. Replica lui Gigi Becali nu a intarziat sa apara. "Pe Goian il dau pe cat vrea el, il las sa plece pe cat vrea el, ca e el Goian! Sa vedeti cum o sa stea el la Steaua pe banca ca sa-i arat eu. El vorbeste de vrajeala la Steaua? Ce vrajeala? Pai, daca nu-l cauta nici o echipa, eu ce sa-i fac? Trebuie sa-l dau pe cat vrea el? O sa stea rezerva si o sa vorbeasca cu presa. Si o sa-l angajati voi, ziaristii. Trebuia sa vorbeasca cu mine, nu sa dea declaratii. O sa stea pe banca, sa vedem daca mai vorbeste asa", a spus Gigi Becali. Finantatorul ros-albastrilor nu este la prima amenintare de acest gen, Dica fiind si el supus unui asemenea tratament acum doi ani, atunci cand Becali spunea, dupa partida Ceahlaul-Steaua, scor 0-0, ca: "Dica asta se crede Maradona si o sa vada el cum o sa fie rezerva".
Dupa ce si-a varsat "oful Goian", Becali a trecut la "oful Valiza", acolo unde se considera in continuare nedreptatit. "Sunt minti inguste in tara asta. Premierea e premiere, coruptia e coruptie, nu poti sa le combini, n-ai cum. Daca UEFA ne-a admis in Liga Campionilor, inseamna ca nu e coruptie. UEFA a intrebat: care e situatia, ce a facut Steaua? Mircea Sandu le-a spus ca nu e vorba de coruptie. A, da? Pac, admisa Steaua in Liga Campionilor. Acum, idiotii aia de la Comisia de Disciplina ar trebui sa se duca acasa, pe la Vaslui, sa se angajeze, ca de acolo din Vaslui sunt ei, pe la oi, pe la vaci, sa lase comisia in pace", a incheiat Becali.
Cristian MUNTEANU 
 Afisari: 523  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Bai baiatule, Bai Becali !   de alwis46
A r h i v a
  Brambureala la Rapid    
  Ganea: "Vreau in grupele UEFA"    
  Campionii Europei aclamati la Madrid    
  Stiri pe scurt    
  Drum deschis spre Liga Campionilor    
  Pascalau a dezamagit in WNBA    
 Top afisari / comentarii 
 SRI gandit de NATO (3062 afisari)
 Miza razboiului juridic romano-ucrainean (2921 afisari)
 Taxa RAR (2380 afisari)
 Logan nou la pret vechi (1654 afisari)
 Oala da-n clocot (1498 afisari)
 Oferta de nerefuzat: Cumperi o casa, te alegi si cu o nevasta frumoasa (2763 afisari)
 Jessica Simpson are cei mai frumosi sani de la Hollywood (FOTO) (2422 afisari)
 Noua cucerire a Mioarei Mantale: un procuror insurat (2345 afisari)
 Perle de la BAC': Luceafarul era indragostit de o fata de imparat, pacat doar ca s-a nasolit treaba... (2280 afisari)
 Primul top al bancilor din Romania (2256 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00847 sec.