Ziua Logo
  Nr. 4273 de miercuri, 2 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Vacante SF
Odata cu venirea verii, toata lumea vrea sa plece in concediu. Fiecare in functie de bani si gusturi. Unii aleg sa viziteze faimoase capitale europene, altii pleaca departe de lumea dezlantuita, iar altii vor sa traiasca ceva "inedit".
Pentru cei care vor sa isi petreaca o vacanta mai mult decat originala, mai multi intrepinzatori s-au gandit sa ofere locatii inedite de cazare. De exemplu, vizitatorii parcului Woodlyn, din Noua Zeelanda, se pot caza intr-un avion cargo, despre care se spune ca a fost printre ultimele aeronave care a parasit Vietnamul dupa razboi. Avionul a fost amenajat in asa fel incat turistii sa aiba tot confortul de care au nevoie.
Un alt hotel a fost infiintat intr-un fost far, din portul olandez Harlingen. Tot in portul Harlingen turistii care vor sa traiasca o noapte unica se pot caza intr-o macara din port. Camera din macara are tot confortul: un pat comod, plasma, dus, precum si o vedere splendida spre mare. Daca nu vor pe macara, curiosii pot dormi si intr-o barca de salvare, in acelasi port.
In Rotterdam cei cu dare de mana se pot caza in ceea ce pare la prima vedere un turn TV. Este vorba insa despre Euromast Hotel. Cei care doresc sa viseze frumos la o inaltime de o suta de metri platesc aproape 400 de euro pe noapte si au o vedere de ansamblu de exceptie.
Mai exista si varianta capsulei de salvare, transformata si ea in "garsoniera". Unii considera ca locatia e "inghesuita", altii sunt de parere ca acea capsula e "romantica".
Avantajul acestei capsule de salvare (din Olanda, si care a fost recuperata de pe o platforma petroliera) este ca poate fi mutata oriunde, pe malul marii sau chiar pe canale.
Insa cea mai inedita locatie unde se poate spune ca se poate locui se afla in Linz, Austria. Acolo, in Parkhotel, se poate locui in niste foste tevi de beton care au fost folosite la canalizarea orasului si care au fost trans�formate nici mai mult, nici mai putin in camere confortabile "de hotel". (M. BICA)
A r h i v a
  Excursie la buncarul dictatorului    2 comentarii
  METEO    
 Top afisari / comentarii 
 SRI gandit de NATO (3062 afisari)
 Miza razboiului juridic romano-ucrainean (2921 afisari)
 Taxa RAR (2380 afisari)
 Logan nou la pret vechi (1654 afisari)
 Oala da-n clocot (1498 afisari)
 Oferta de nerefuzat: Cumperi o casa, te alegi si cu o nevasta frumoasa (2763 afisari)
 Jessica Simpson are cei mai frumosi sani de la Hollywood (FOTO) (2422 afisari)
 Noua cucerire a Mioarei Mantale: un procuror insurat (2345 afisari)
 Perle de la BAC': Luceafarul era indragostit de o fata de imparat, pacat doar ca s-a nasolit treaba... (2280 afisari)
 Primul top al bancilor din Romania (2256 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00786 sec.