Ziua Logo
  Nr. 4271 de luni, 30 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Basescu la NATO
Presedintele Basescu intreprinde astazi o vizita oficiala la sediul NATO de la Bruxelles, unde se va intalni cu secretarul general al Aliantei, Jaap de Hoop Scheffer, informeaza Administratia Presedintiala. Cei doi oficiali vor discuta pe marginea deciziilor adoptate de aliati in cadrul Summitului de la Bucuresti, abordand si agenda viitoarei intalniri NATO, care va avea loc in primavara anului viitor la Strasbourg si Kehl si care va marca aniver�sarea a 60 de ani de existenta a Aliantei Nord-Atlantice. (O.B.)
Slogan nazist
Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor (UDMR), este acuzat ca a folosit in campania electorala un slogan asemanator cu cel al nazistilor. Astfel, "Haromszek mindenekfelett", folosit de Sandor, se traduce in romana prin "Tinutul Secuiesc deasupra tuturor", in timp ce sloganul nazist "Deutschland uber alles" inseamna "Germania deasupra tuturor" - sustine Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), care a sesizat in acest caz Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. (O.B.)
Sesiune ceruta
Pesedistii au anuntat ca vor cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pe teme sociale, dar nu au "o line politica" in privinta solicitarii de incepere a urmaririi penale a lui Nastase si Mitrea. Potrivit vicepresedintelui PSD, Cristian Diaconescu, daca Biroul Permanent al Camerei va decide punerea pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare pentru cazurile celor doi fosti ministri, social-democratii vor decide prin vot intr-un fel sau altul. (O.B.)
Cozma vrea la Cotroceni
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a anuntat ieri, la Petrila, la o conferinta a Ligii muncitorilor si defavorizatilor sociali, care ii poarta numele, ca vrea sa extinda organizatia la nivel national. Potrivit Realitatea Tv, Cozma a spus ca intentioneaza sa conteste interdictia de a fi ales si apoi sa candideze la presedintie. (O.B.)
A r h i v a
  PSD-Cluj gata de plecare din partid    5 comentarii
  Voturi si bataie la Stefanesti    
  Marko cere autocritica FIDESZ    
 Top afisari / comentarii 
 Ultimul dinozaur din SRI (4324 afisari)
 Spatele lui Oprescu (3670 afisari)
 Secretul unei farse de milioane (2738 afisari)
 Nu s-au inteles la comision (2028 afisari)
 Excedent de petrol pe piata. Cine umfla pretul? (1984 afisari)
 Sharon Stone, certata ca si-a lasat sanii pe afara (3742 afisari)
 Bill Clinton: Obama sa ma pupe in fund (2613 afisari)
 George W. Bush face abuz de cocaina (2476 afisari)
 Si-a riscat viata pentru a salva de la inec... un urs de 200 de kilograme  (2102 afisari)
 NATO s-a spalat pe maini de "Transnistria", de fata cu Traian Basescu (2098 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00866 sec.