Ziua Logo
  Nr. 4269 de vineri, 27 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Borbely riposteaza
Fostul candidat al UDMR la primaria Targu-Mures, Laszlo Borbely, este nemultumit ca mai multi lideri locali ai Uniunii l-au acuzat ca este responsabil pentru esecul in alegeri. "E o atitudine caraghioasa si pe alocuri iresponsabila (...) O organizatie municipala serioasa trebuie sa fie motorul, nu sa arate dupa campanie cu degetul la altii" a declarat Borbely. (A.I.)
Cenusa in cap
Deputatul UDMR Lakatos Peter a apreciat ca sesiunea care s-a incheiat a fost cea mai neproductiva din aceasta legislatura. "Am ramas cu o serie de datorii neonorate care apasa greu pe imaginea Parlamentului si nu contribuie deloc la cresterea popularitatii acestuia. Explicatii se pot gasi, scuze nu", a declarat Lakatos, citat de Mediafax. Deputatul a invocat amanarile unor legi foarte importante care nu au treccut din cauza incapacitatii liderilor de grup de a-si mobiliza colegii la vot. (A.I.)
Inlocuiri la Senat
Comisia juridica a Senatului a validat noi cinci senatori in locul celor care au castigat functii in administratia locala. Astfel, si-au pierdut calitatea de senator pesedistii Aurel Simionescu, Ovidiu Cretu si Sorin Oprescu si pedelistii Gheorghe Flutur si Radu Berceanu. Locurile lor vor fi luate de catre Ion Rotaru, Ileana Moldoveanu si Ilie Ciuclea, toti de la PSD, precum si de Ioan Mihetiu si Gelu Visan, ambii membri ai PD-L. (A.I.)
Premiu pentru Rizea
Europarlamentarii PD-L au anuntat ieri ca vor propune ca "Premiul Saharov" pentru anul 2008 sa fie acordat, post-mortem, eroinei Elisabeta Rizea, figura simbolica a rezistentei anticomuniste din Romania. Premiul este acordat anual de Parlamentul European pentru merite deosebite privind drepturile omului, protectia minoritatilor, dezvoltarea democratiei, statul de drept si libertatea de gandire. (O.B.)
A r h i v a
  Curtea desfiintata    2 comentarii
  Oprescu ii sufla in ceafa lui Basescu    6 comentarii
  Transparency: "Evolutii minore in combaterea coruptiei"    1 comentariu
  Protest al sindicalistilor din presa    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Avertismentul duhovnicului (4320 afisari)
 Vadim fortat sa demisioneze (3110 afisari)
 Cazul Nastase scandalizeaza UE (2680 afisari)
 Enigma Orban (2236 afisari)
 Incident de securitate la CSAT (1353 afisari)
 Majoretele sexy ale rusilor (2360 afisari)
 Gheata de la Polul Nord este pe cale sa dispara in intregime anul acesta (1975 afisari)
 Pictorial incendiar cu bomba sexy Pamela Anderson (1803 afisari)
 Furtuna la Volkswagen: 30.000 de masini au fost avariate in parcare (1589 afisari)
 Voronin s-a facut de ras (1488 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00801 sec.