Ziua Logo
  Nr. 4269 de vineri, 27 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Liga Necunoscutilor
-- Steaua vrea sa treaca de grupele UEFA Champions League, dar negociaza cu fotbalisti anonimi in acelasi timp in care isi vinde vedetele de Nationala
Gigi Becali pare ca nu mai are bani pentru Steaua desi UEFA, acum cateva zile, a anuntat ca gruparea din Ghencea a incasat 7.800.000 de euro doar de la forul continental, din Liga Campionilor, lasand la o parte incasarile din vanzarea de bilete. Aceasta este explicatia decenta a faptului ca Steaua a adus sau negociaza aducerea unor anonimi, in timp ce Dica este cu un picior la Catania, iar Goian, Ghionea, Radoi si Nicolita sunt transferabili!
Boss-ul din Ghencea lasa impresia ca nu mai doreste sa investeasca in fotbal, dupa ce i s-a confiscat valiza cu banii cu care ar fi cumparat un jucator decent pentru echipa sa, adica 1,7 milioane de euro. Dupa ce sezonul trecut a alergat dupa un CFR care avea un avans substantial dupa incheierea turului, acum se pare ca patronul Stelei vrea sa repete povestea. La Cluj au ajuns Yssouf Kone (600.000 de euro), jucator de Liga Campionilor, de la Rosenborg, Christian Prette (1.500.000 de euro), de la Huracan, Alvaro Pereira (2.500.000) si Gustavo Oberman (500.000 de euro), ambii de la Argentinos Juniors. In schimb, Steaua i-a luat, printre altii, pe Cl. Ionescu, Tiago (imprumutat), R. Neagoe si Arthuro, adica patru fotbalisti care au costat impreuna 600.000 de euro! Mai mult, Gigi Becali a declarat ca el i-a vrut pe Arthuro, un atacant brazilian de liga a doua spaniola, si pe Neto Baiano, alt atacant brazilian de liga a doua, dupa DVD-uri! Neto, care a ajuns sa joace la un moment dat in Vietnam, la Binh Duong, a schimbat in cariera lui de pana acum 12 cluburi! O alta tinta a Stelei este si Henok Goitom, un atacant suedez de la Real Murcia, echipa aflata in Segunda Division, acolo unde ar putea ajunge, la schimb, ori Ionut Rada, ori Florin Lovin! Suedezul a reusit "performanta" de a inscrie, jucand atacant, doua goluri in 17 meciuri pentru Murcia! Un alt nume vehiculat este si Weldon Santos de Andrade, un jucator de profil ofensiv de la Cruzeiro, in varsta de 27 de ani. Jucatorul a evoluat in opt ani de cariera profesionista in doar 116 meciuri, in ultimul sezon nejucand deloc la Cruzeiro! Cam asa se construieste echipa Stelei, una pe care finantatorul ei vrea s-o vada in "optimile" Ligii Campionilor.
Totul de vanzare
In schimb, Gigi Becali spera sa castige bani buni de pe urma lui Dica, care se pare ca deja e acontat de Catania, pentru 2 milioane de euro, si din eventualele plecari ale lui Goian si Radoi, ambii doriti de echipe din strainatate.
"Dica sigur merge la Catania, transferul e ca si facut. Suma de transfer este de doua milioane de euro. Am inteles ca va avea un contract de 350.000-400.000 de euro", a spus Gigi Becali. Alaturi de Dica, Goian si Radoi, nici Nicolita nu mai este privit ca un jucator indispensabil, el fiind aproape de un transfer la FC K�ln. Daca in locul celui din urma va intra Szekely, iar in locul lui Dica va evolua Dayro Moreno, columbianul fiind deocamdata o speranta, nu o certitudine, locurile lui Goian si Radoi nu vor fi acoperite cu jucatori de aceeasi valoare.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Nemti pana la final    2 comentarii
  Hanescu si Carstea la JO 2008    
  Carlan blocat la mantinela!    
  Stiri pe scurt    
  Meme aduce straini la Urziceni    
  Goga fericit in Banat    
  Mutu in atentia Romei    
 Top afisari / comentarii 
 Avertismentul duhovnicului (4320 afisari)
 Vadim fortat sa demisioneze (3110 afisari)
 Cazul Nastase scandalizeaza UE (2680 afisari)
 Enigma Orban (2236 afisari)
 Incident de securitate la CSAT (1353 afisari)
 Majoretele sexy ale rusilor (2360 afisari)
 Gheata de la Polul Nord este pe cale sa dispara in intregime anul acesta (1975 afisari)
 Pictorial incendiar cu bomba sexy Pamela Anderson (1803 afisari)
 Furtuna la Volkswagen: 30.000 de masini au fost avariate in parcare (1589 afisari)
 Voronin s-a facut de ras (1488 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00873 sec.