Ziua Logo
  Nr. 4268 de joi, 26 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Razboi total Dragomir-Lupescu
Disputa dintre presedintele LPF si directorul general al FRF si-a desfasurat marti seara un nou episod, de data aceasta pe postul national de televiziune, in direct si la o ora de varf. Dumitru Dragomir a fost invitat la o emisiune de la TVR 1, iar Ionut Lupescu a intervenit telefonic. Scandalul a durat aproape o jumatate de ora, dupa care Dragomir a plecat din studio, acuzandu-l pe moderator ca nu este echidistant!
Seful ligii a inceput in forta si l-a acuzat pe Lupescu de faptul ca a incercat sa-l dea afara din FRF pe Mircea Sandu, cu ajutorul lui Florin Prunea, director de relatii internationale al federatiei, si al lui Alex Radulescu, fost presedinte al AFAN. "Radulescu si Lupescu au venit la mine si mi-au propus sa il curatam pe Sandu! Eu eram satul de ei, pentru ca au venit sa defileze impotriva lui Sandu la mine, la LPF. Eu am fost in echipa cu Sandu si daca eu il tradam atunci, nu mai era presedinte! Lupescu si prunea nu au venit pe valoare sau prin concurs la FRF, au venit pe santaj!", a spus Dragomir. "Intrebati-l pe Mircea Sandu daca a fost amenintat sau santajat", a replicat Lupescu. Dragomir a trecut apoi la problema arbitrilor: "Eu am tacut pana acum o luna. Au luat Comisia de Arbitraj, care era autonoma. Am incalcat regulamentul si legea! E un abuz facut de Lupescu!". "Eu nu mi-am dorit sa fac delegarea arbitrilor, dar am fost imputernicit de Comitetul Executiv", a raspuns Lupescu. Seful LPF a atacat apoi problema comisioanelor. "Lupescu si cu ai sai trepadusi au semnat contract cu o firma care isi ia comision de 25%. Daca FRF are contracte de patru milioane de euro, comisionul este de un milion de euro pe an!". replica lui Lupescu: "Am adus bani multi fata de ce era inainte si am avut profit de peste 40% fata de anii precedenti". Cei doi n-au rezistat sa nu treaca si la atacuri personale. "Eu nu provin dintr-o familie dezbinata! Sunt dintr-o familie demna de exemplu. Lupescu nu a facut nimic, nu a fost in stare sa creasca un copil. E lipsit de educatie", a tipat Dragomir, raspunsul lui Lupescu venind imediat: "Sa nu mai aveti niciodata tupeul sa va legati de familia mea. Sa nu o mai implicati pe sotia mea. Eu sunt doar subordonatul lui Sandu!". Dupa ce Lupescu a incheiat interventia telefonica, Dragomir s-a ridicat de pe scaun si a parasit emisiunea. (MIG)
A r h i v a
  Cadou pentru Gigi    
  Hiddink vrea razbunare    1 comentariu
  Pregatiri pentru Liga Campionilor    
  Stiri pe scurt    
  Program redus pentru Liga I    
  Taher n-are datorii la Copos    
 Top afisari / comentarii 
 Vadim fara partid (3076 afisari)
 Romanii, cei mai buni spioni din NATO (2911 afisari)
 Ceausescu TV (1813 afisari)
 Laszlo Tökes reclama BOR la Bruxelles (1249 afisari)
 Oprescu incalca legea pentru Iliescu (1195 afisari)
 Gisele Bundchen, ipostaze fierbinti din timpul unei sedinte foto (2842 afisari)
 Aparata de avocatul lui Cioaca, judecatoarea Elena Turcu vrea capul politistilor care au prins-o beata la volan (2310 afisari)
 Un avion era sa ajunga la alta destinatie pentru ca pilotii dormeau (1681 afisari)
 Oficialii chinezi, tradati de amante (1438 afisari)
 Soferii americani isi risca viata pentru benzina ieftina din Mexic  (1292 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00725 sec.